Jump to content

Dainius48

Nariai
  • Pranešimai

    532
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius Dainius48

  1. prieš 22 minutes , Remse pranešimas:

    Taip, kažkaip labai užkabino tas axan, jau kelinti metai du kart po 300 kg ir dabar 100kg kvieciams. Vasariniams irgi prieš sėją po 350 kg ir viskas. Aišku rapsui sieros trūksta su axan, tad po 100kg dar sulfato. 

    Del trąšos kokybiškumo, ar efektas geresnis lyginant su salietra ir sulfatu? Siaip patogu, kai siera pasiduoda tuo paciu. Reiks kitamet gal pabandyt. 

  2. Prieš 2 valandas, Remse pranešimas:

    Gal važiuojat jau tą vadinamą kokybinį tręšimą kviečiuose? Galvoju ryt išberti po 100kg Axan, nes viliuosi, kad sinoptikai neapgaus, pirmadieni daug lietaus, 3mm :D

    Pagrindinius tresimus ir su axan daret? Jei taip, sulfato neberiat gal tada?

  3. Jei plotas buvo deklaruotas kaip darzoves, sodinta bulves ir morkos. Siemet tam paciam plote augtu kopustai, burokeliai ir dar koks velnias. Taipogi uzsideklaruotu kaip darzoves. Tai cia gautusi, kad atseliavimas? Nesvarbu kad kitokios darzoves augtu?

  4. Prieš 4 valandas, AGROMAN pranešimas:

    iš kurios jūs planetos? 

    Is tos pacios kaip ir tu. Yra kas visa azota atiduodavo gan anksti ir kelis metus pasiteisindavo tas, nes sausros uzeidavo. Tad ir idomu buvo, ar yra atidavusiu jau visa N. Nes siemet panasu klaida butu buvus visa isbert, kai tiek krituliu paduoda. Bet kazko laukt kaip ir nera ko. Salta, bet auga kazkaip tie ziemkenciai. Kvietrugisi tai is vis. 

  5. prieš 2 minutes , gerasukis pranešimas:

    O kokia hektolito masė po tiek sėjant? Man gaudavosi visada žema, be papildomo trešimo.

    Linas agro kai rekomenduoja set po 6-6,5 mln daigiu seklu, tai man cia didziausia nesamone. Šiemet atveze scorpiona TGM 46 gramai. Smulkios avizos realiai. Pagal savo ukine senesniu metu. Ir jei 6 mln set, gaunasi vos ne 280 kg. Dar daigumas 87, tai realiai 300 set. 

    Savo sena scorpiona sedavau po max 200 kg. Viena kart sejamoji sugedo, uzbaigem seja su 160 kg set. Ir kulta buvo 6 tonos. Po pasverimo, o ne is akies, kad daug byra. Stambios avizos, stambus branduoliai, tai jei tokiu set reiktu pagal rekomendacija 6mln, tai paliai 400kg seklos matyt gautusi. 

    Kas avizas auginat ir tresiat, pabandykit maza norma set. Nustebsit. Plius avizu grūdas stambiausias kuliasi,  o ne kaip pas dauguma i siukskes panasesnes. 

  6. prieš 4 minutes , AGROMAN pranešimas:

    Daug gyvų žolių atrodo nors dabar lėk į kovą su jomis, gal kuo nors iš piguciu reiktų pereit, o vėliau su rimtesniu pralekt.

    Pas mane ir zoles nekukliai zaliuoja. Rudeni nepurksta liko. Trasas is kart po Velyku isbersiu, tai stiebsis kaip ant ausu. 

×
×
  • Create New...