Jump to content

Vilimantas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vilimantas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Mano nuomone, žmogus kuri splanuoja užsiimti versline triušininkyste, ir nežinantis atsakymų į tokius elementarius klausimus, jau prieš pradedant projekta, pasmerktas žlugimui. Manau reiktų pirmiausia, bent jau metus paauginti mėgejiškai, kad ir su keliom patelėmis, ir savaime daug atsakymu bus gauta. Šiam forume gali gauti, tik labai, LABAI mažai žinių. As naujokas triusininkysteje,todel ir prasau jusu "profu" pakonsultuoti.Jus geriau kazka konkrec iai rayskit,o negasdinkit visokiom rizikom.Aciu.
  2. NU AS IRGI ZADU NUO DVIDESIMT PRADET BET MAN PAGUODA MANO SENELIS DAUG METU JUOS AUGINO TAI DAUG KA MAN PATARS. O TAIP PACEM PRADET BUT RIZIKINGA. Sigai,parasyk savo telefono numeri.Susiskambinsim ir apsitarsim kaip ir nuo ko geriau pradeti.Nera cia ko verkslenti, rizikinga - nerizikinga.reikia daryti ir viskas.Jei daug mastysi apie rizika,tai bijosi ir is namo iseiti vienas.Zodziu parasyk numeri arba pats susisiek su manim per el.pasta.
  3. Sveiki.Noriu uzsiimti versline triusininkyste.Labai noreciau gauti naudingos informacijos ir patarimu.Kas galit parduoti veisliniu triusiu.Pradziai noreciau pradeti su kokiom 20 pateliu.Parekomenduokit kokia veisle geriau pasirinkti.Kokia veisle atsparesne ligoms.Busiu labai dekingas.Rasykit i pasta [email protected], arba telefonu 8 602 18861
×
×
  • Create New...