Jump to content

Fominas

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Fominas paskelbtas turinys

  1. as kalimo budu ikaliau ir viskas gerai o ta ukrainietiska grupe tai vienas stumoklis gerai viskas isikale pirstas o i kita niekaip
  2. su tom grupem tai jau viena karta ikliuvau nusipirkau pigia tai net pirsto nebuvo galima idet, tada nusipirkau brangesne rusiska kostromos tai viska susidejau viskas gerai, Tai o dabar ka man daryt jei vel dabar sudejus sureguliavus voztuvus vel tas kalenimas bus? gal pabandyt tada ne pagal kura o pagal mietkes tas vmt ir nmt?
  3. dekompresinis veikia, pabandziau pakelejus nuemes prasukt starteriu tai kalenimas dingo tai kaip suprantu tik voztuvus reguliuoti reikia tai tikrai aciu bent uz tiek. Voztuvus ir reguliavau taip kaip sakai bet man kyla klausimas tada, ar viska sudejus turetu girdetis snypstimas sukant varikli?
  4. O kaip reiketu juos reguliuoti? Nes dabar reguliavau pagal kura ir tos vmt ir nmt mietkes nesueina kur turetu sueiti, tai kaip butu geriausia juos reguliuoti? Dar norejau paklausti ar galima prasukti starteriu nuemus pakelejus?
  5. t25 pakeitus grupę vedant atsirado pašalinis duslus garsas.toks kaip ką siektų sukant starteiu nuėmus pakartotinai galvutes lyg viskas ir gerai vožtuvai sureguliuoti gerai
×
×
  • Create New...