Jump to content

Joolius

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Joolius paskelbtas turinys

  1. Joolius

    Šilauogės

    Kokios frakcijos žvyrą (smėlį) ir kiek aukščio pilti į duobių dugną? Ačiū
  2. Joolius

    Šilauogės

    Sveiki, ar tinka šilauogėms tujų kaimynystė už kelių metrų ?
  3. Joolius

    Obelų skiepijimas...

    Sveiki, gal kas augina rojaus obelaitę geltonais vaisiais (veislė nesvarbi, svarbu kad obuoliukai būtų geltoni) ir nebūtų gaila keliatos vienmečių šakelių skiepijimui?
  4. Joolius

    Obelys

    Tai kokio dydžio obelis augs? Kaip sėjinukas, ar išvis kažkas "netikėto"?
  5. Joolius

    Obelys

    Jeigu dauginčiau obelį auginiais - tai kiek suprantu nauja obelaitė paveldėtu veislę, o kaip su poskiepiu? Tarkim auginys bus nukirptas nuo auksio su m26 poskiepiu, tai ar nauja obelaitė augs ir turės visas m26 poskiepio savybes?
  6. Sveiki, Niekur nerandu LT kas užsiimtu vaismedžių skiepūgliais, dėje neradau ir jokio forumo (grupės) kur būtų galima nusipirkt ar pasikeisti . Gal žinote (pažystate), kas tuo užsiima. Norėčiau surasti ir įsiskiepyti cidonijų Vranja ir Rea's mammoth veisles, bei obelį Bohemia gold.
  7. Sveiki, Ant poskiepio suskiepytų obelaičių lapų atsirado mikro rudos dėmeles, kai kur pasidarė ir mažos skylutės, gal kas žino, tai lyga ar mineralų trūkumas, vandens per daug ar pe mažai? Ačiū.
  8. Sveiki, Kokiais preparatais ruošiatės purkšti obelis ir kriaušes? Pasirinkimas labai platus, gal kas turi patirties su konkrečiais preparatais?
  9. Sveiki, Gal kas galite patarti, kokie žemaugiai obelų poskiepiai nereikalauja vėliau atramu? Ačiū
  10. Ačiū už pastabą, nepagalvojau :). Vienmetės obelaitės ir kriauštės, vazonuose nuo 12 iki 20 litrų, kadangi nykštukiniai poskiepiai galvoju toliau auginti vazonuose.
  11. Sveiki, Kaip, paruošti vaismedžius vazonuose žiemojimui? Ar verta persodinti žiemai į gruntą, nešti į šiltnamį ar rūsį? Ar reikia žiema vaismedžiams šviesos jeigu rūsyje ir kokia gali būti aukščiausia oro temperatūra? Ačiū
×
×
  • Create New...