Jump to content

Raimiz777

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Klaipeda

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Raimiz777 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Raimiz777

    Sėklos - Perku / Parduodu

    O ka rekomenduotum i maziau nei 38?
  2. Raimiz777

    Sėklos - Perku / Parduodu

    o kaip serenada? Gal esat susidūrę? norisi atsparesnės ligoms veislės, nes nėra kada su tuo purkstuvu pastoviai lakstyt. Jau senokai quintus vis sėjau, didelių bėdų nebuvo. Norėjau atsinaujint, bet kad žiūriu nieks neaugina, tai reik kitų veislių žiūrėt
  3. Raimiz777

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Gal kas vasarinių kviečių sėklai turit? Reiktų apie tonos. Šiaip ieškau Quintus arba Collada veislių bet domintų ir kitos, tinkamos prastesnėms žemėms, taip pat atsparesnės ligoms.
  4. Gal galetum konkreciau ivardint gamintoja, pavadinima ar net kokia nuoroda idet.
  5. Sveiki, turėjau tokią laimę nusipirkt brokuotą paskirtymo dežutę ir greičiausiai siurblį, nes nuo pat naujo normaliai nekėlė visom padėtim (pozicinio-jėginio reguliatoriaus nėra), tai dabar norisi susitvarkyt iki galo. Kadangi didelio malonumo ardyt hidraulį nėra, galvoju pakeist iškart viską (siurblį ir paskirstymo dėžutę). Gal kas rekomenduotų kur ir kokio gamintojo dalis pirkti. Norėtųsi ir išbandyt viską ant stendo, kad esant brokui būtų galima gražinti, o ne kaip šiuo atveju brokas rastas tik atlikus pilną ardymą ir aišku nebeturint pirkimo dokumentų. Perdarinėt sistemos nesinori, tad importinius gaminius kaip ir atmetu. Galvoju apie Agrobond Raseiniuose, kiek girdėjęs prekiauja originaliom belarus dalim, bet apie bandymą ant stendo nieko padėt negali. Gal ką pasiūlysit? Beje traktorius mtz 82.1.
×
×
  • Create New...