Jump to content

Tata_02

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Tata_02

  1. On 2019-11-22 at 09:52, Graikiniai riešutmedžiai pranešimas:

    Galimai ragautas rubinas dar nebuvo prinokęs - tuomet jis tikrai toks prėskas neišraiškingas. Pas mane medelyne šiemet prinoko spalio 1 - 2 savaitę. Šiaip jų skonis geras. Kažkur kelissyk teko matyti ir skonio vertinimo balus - aukšti.

    Taip, buvo rugsejo 7, gali būt, kad dėl to nepatiko. 

  2. Prieš 6 valandas, vk_ pranešimas:

    Tata, kurie iš šitų yra tau nepatikę Moskovskij rubin riešutai?

    Ir kurie tau skaniausi?

    Spėju, kad antroje eilutėje Halės milžinai - panašiai kampuotas riešutas kaip tu anksčiau įdėjai. O trečioje eilutėje - Barselona, nes labai apvalūs.

    Čia nėra Maskovskij rubin, va kaip jie atrodo - nuotrauka pridedu.  Viršutinis nežinau kas?  tada Hale, galvoju sekantis barselona nes apvalus ir su plaušu ant branduolio, apatiniai du panašūs i cosford. Skaniausias man Hale, bendradarbiam su plausu - Barselona.

    CF22D1C3-B8B5-46D5-AACF-3A819AEAF763.jpeg

    7570EB76-2005-4308-981F-2526A72F19BC.jpeg

  3. Sveiki, gal kas turit parduot po 1-2 ar 5 kg riešutu skirtingu veisliu? noriu palygint skoni ir vaizda tokiu veisliu kaip Halle, Catalonski, Barselona. Gal dar kokiu turite - kur riešutai apvalūs ir iškrenta iš goželiu patys. Norisi pasirink augint veisles ne tik iš aprašymu. Testavau Maskovskij rubin- nepatiko, planavau juos sodint, bet skonis šiaip sau. Turiu tarsi cosford- skanus, bet pailgi, neišlukštensi su mašina sveiku branduoliu. 

  4. Sveiki, turiu labai senai sodintą lazdyną, gal prieš 30 metų paštu parsisiuntė tėvai, ėmiau gilintis į lazdynus, gal galit iš riešutų pasakyt kokia čia veislė? 

    Dar ieškau kas turi plantaciją patikrintų veislių lazdynų ir žiemą galėtu duoti lazdynų ūglių skiepijimui į turkinį lazdyną. Galėčiau atiduot sutartą kiekį paskiepytų į turkinį lazdyną sodmenų.  Nuotraukoje ką pavyko paskiepijus užaugint per šį sezoną. 

    Riesutai.jpg

    IMG_3872.PNG

     

×
×
  • Create New...