Jump to content

Tata_02

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Zarasai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Tata_02 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Tata_02

    Lazdynai

    Taip, buvo rugsejo 7, gali būt, kad dėl to nepatiko.
  2. Tata_02

    Lazdynai

    Čia nėra Maskovskij rubin, va kaip jie atrodo - nuotrauka pridedu. Viršutinis nežinau kas? tada Hale, galvoju sekantis barselona nes apvalus ir su plaušu ant branduolio, apatiniai du panašūs i cosford. Skaniausias man Hale, bendradarbiam su plausu - Barselona.
  3. Tata_02

    Lazdynai

    Kokia veislė viršuje?
  4. Tata_02

    Lazdynai

    Sveiki, gal kas turit parduot po 1-2 ar 5 kg riešutu skirtingu veisliu? noriu palygint skoni ir vaizda tokiu veisliu kaip Halle, Catalonski, Barselona. Gal dar kokiu turite - kur riešutai apvalūs ir iškrenta iš goželiu patys. Norisi pasirink augint veisles ne tik iš aprašymu. Testavau Maskovskij rubin- nepatiko, planavau juos sodint, bet skonis šiaip sau. Turiu tarsi cosford- skanus, bet pailgi, neišlukštensi su mašina sveiku branduoliu.
  5. Tata_02

    Lazdynai

    Hales milžinai
  6. Tata_02

    Lazdynai

    Sveiki, turiu labai senai sodintą lazdyną, gal prieš 30 metų paštu parsisiuntė tėvai, ėmiau gilintis į lazdynus, gal galit iš riešutų pasakyt kokia čia veislė? Dar ieškau kas turi plantaciją patikrintų veislių lazdynų ir žiemą galėtu duoti lazdynų ūglių skiepijimui į turkinį lazdyną. Galėčiau atiduot sutartą kiekį paskiepytų į turkinį lazdyną sodmenų. Nuotraukoje ką pavyko paskiepijus užaugint per šį sezoną.
×
×
  • Create New...