Jump to content

petars555

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario petars555 paskelbtas turinys

  1. petars555

    Prūdas durpynėje

    Taip tik metras liko ir dar metras liko nukritus vandeniui, durpės su ilgastrėliu nesurinksi nes jos iškilusios nėra nes ji įmirkusi nekyla o skesta, o apačioje po kieta paviršine durpe esanti košė kurią spaudžia viršutinis sluoksnis nuo spaudimo tiesiog išlenda į prūdą ir todėl jo nebelieka. O gylio tikrai nebeliko giliausioje vietoje jau auga balinės žolės.
  2. petars555

    Prūdas durpynėje

    Nematėm, kad sėmė durpę, nes kai atvažiuodavom pažiūrėt svolačiai tuo metu nekasdavo o ir pažiūrėt kaip prūdas atrodo kasamas buvo beveik neįmanoma nes buvo purvas aplink. Tavo komentarą vertinu kaip neigiamą, kaip nesažiningo kapitalisto.
  3. Sveiki, klausimas toks, gal kas susidūrėte su prūdo kasimu durpynėje pelkėje. Iškasė man 15 arų, kasėjas paėmė pinigus ir po nepilnų metų apžiūrėjęs prūdą sako prūdo nebeliks, iškils krantai ir gylio nebeliks nes durpė už vandenį lengvesnė, dar po mėnesių dviejų apžiūrėjus gylio nebeliko, liko koks metras iš iškastų 3-4 metrų gylio ir viduje prūdo pradėjo augti balinės žolės. Gal kas susidūręs, ką galima padaryti, gal kasti dar didesnį ir gilinti. Patarkit kas susidūrėte su tokia problema, ar iškasus daug didesnį neatsitiks tas pats, ar nedings gylis. Vėliau galėsiu įmesti foto.
×
×
  • Create New...