Jump to content

eriukas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario eriukas paskelbtas turinys

  1. Sveiki, galvoju pirkti skutiką. Mačiau yra su s formos lopomis, kurių lendantis galas yra tiesus (stovi vertikaliai į žeme). Teko girdėti, kad jos lūžinėja ir nelaiko. Tiesa čia? Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę.
  2. eriukas

    kultivatorius

    Sveiki visi, turiu klausimą apie lopas. Čia gal labiau su germinatoriais susiję... Mačiau yra trokių s formos lopų, kurių su peiliu į žeme lendanti dalis yra tiesi (vertikaliai neturi atakos kampo). Teko girdėti gandus, kad tokios lopos nelaiko ir vien lūžinėja. Čia gali būti tiesa?
  3. Nuėmiau dangstelį ir kiek galėjau, tiek išvaliau. Ten buvo nemažai purvo. Buvo pavykę pasukinėt ričiagą ir net jį apsukti, tačiau toks jausmas, kad jis striginėja, nes labai sunkiai grįžta atgal arba išvis nepasisuka. Ten gali būti purvo giliau, tačiau negaliu su niekuo jo pasiekti ir dabar nežinau ką daryti.
  4. Man iškilo tokia problema. Mano traktorius stovėjo nenaudojamas apie mėnesį. Po to pastebėjau, jog nesisukinėja bėgių ričiagas į šonus (ričiagas sukamas). Tad norėjau paklausti, kas galėjo atsitikti?
×
×
  • Create New...