Jump to content

svechas~

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario svechas~ paskelbtas turinys

  1. Labai neteisingos zinios... bauos jokios negresia... gali auginti kas nori... jei turi kur geriau reliazuoti, tai i asociacija stoti tikrai nereikia..
  2. Tai, kad paliko likimo valiai tvirtint negaleciau... nes kalbejau su zmogum, netoli auginanciu braskes, tai sake, kad praeitais metais su tom sragem dirbo intensyviai. Ir kad siemet pradzioj kazka dare, bet paskutiniu metu sake nieko nebemato... Man tik labai keistai atrodo keli dalykai... niekaip neatsiliepia zmones, kurie jau sraiges augina bent 3-4 metai... visi jie turetu suprasdami, kad didesnis kiekis augintoju kaip tik pakeltu uz sraiges. Aisku, idomu paziureti kaip augina naujai pradeje... Ir dar vienas klausimas iskilo, skaitant spauda, senesniuose leidiniuose kalbama, kad asociacijos nariu yra ~160, o kuo naujesnis straipsnis tuo mazeja. Kauno dienoje pries kelias savaites buvo parasyta jei neklystu 104 nariai. Kas atsakys i sita klausima?
  3. mindes_24 - gal galima apsilankyti pas tave?? lauktuviu atvezciauu..
  4. Sveiki besiruosiantis auginti sraiges, Tai ka, siandien paaukojau visa vakara surasti Agnes (BV Terra) sraigyna, kuris praeitu metu rugpjuti buvo paleistas praktiskai per visus laikrascius, kurie turi ka nors bendro su ukininkavimu. Kaip Ji pasakojo, kad pati eksportuos ir pan. Po ilgu vazineju misko keliais (visiskas masinos lauzymas ), pokalbiu su vietininem mociutem ir pan. pavyko (labiau uzslepti tikriausiai ir neimanoma).... Galvojau apsidziaugsiu.... deje, aptvaras sioks toks yra, kemperis irgi dar stovi salia bet su sraigem... nei vienos gyvos sraiges, vien tik kiautai, matosi kad arti jau senokai kas buvo priejes.. Taigi kilo daug klausimu, kodel taip ivyko??? 1. Ilgas laikas be lietaus? Laistymas ten labai sunkiau isivaizduojamas. 2. Neprieziura? 3. Ligos? 4. Netinkamas aptvaras?? Aptvaras neuzdaras.. Butu labai malonu, kad sia situacija pakomentuoju pati Agne (ar jau kiti BV Terra atstovai), bei Ponas sraigiu augintoju asociacijos Prezidentas Rolandas... Mane irgi domina sraigiu auginimas, bet kai pamatai nepasisekusius pavyzdzius.... Idomu, kur klaidos?
  5. Sveiki, Kas jau augina sraiges, gal gali atsilieti... [email protected] 8 671 20932
×
×
  • Create New...