Jump to content

Kęstas 1

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Švenčionys

Kęstas 1 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kęstas 1

    GEDIMAI

    Keista pilna grupė, dabar kai išardė antrą kartą variklį, turbiną nuvežė į kauno skubą patikrint tai kai klausiau Skuboj tai sakė kad per turbiną jokiais būdais negalėjo pūst į karterį nes nebuvo ant tiek sudilus, buvo tik keli sparneliai aptrupėję nuo senumo.
  2. Kęstas 1

    GEDIMAI

    tai išrinko antrą kartą variklį, nieko nerado, žiedai, cilindrai viskas tvarkoj.
  3. Kęstas 1

    GEDIMAI

    Kas bloke gali prakiurt, kompresorius atjungtas, būtent prieš remontą dirbant mažesne apkrova alyvos per 3-4 dienas darbo dapildavau apie 2 ltr.
  4. Kęstas 1

    GEDIMAI

    Alsuoklis gamykliškai išvestas iš bloko į variklio apačią paprasta žarna, viskas paprastai, su tepalo magistrale neturi nieko bendra.
  5. Kęstas 1

    GEDIMAI

    Keitė pilnai visą stūmuoklinę grupę.
  6. Kęstas 1

    GEDIMAI

    Padarė CASE MX 270 varikliui kapitalinį remontą nes pro alsuoklį prie didelio krūvio su garais pradėjo išputinėt ir alyvą. Po savaitės darbo staigiai krito variklio alyvos slėgis, pasirodo ją išvarė per alsuoklį.Pripylėm alyvos ir vos du kilometrus atvažiavom iš lauko nes per alsuoklį taip varė alyvą kad ant asvalto liko 2km.alyvos juosta ir išvarė apie 10 ltr alyvos. Gal kas žinot kame čia priežastis, nes dabar nuimė ir išardė vėl variklį dar kartą patikrino galvą, turbiną sako viskas tvarkoj patys meistrai pasimetę ir nežino kame priežastis.
×
×
  • Create New...