Jump to content

Riešutė

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Riešutė paskelbtas turinys

  1. Riešutė

    Lazdynai

    Patarkite ūkininkai, kokio galingumo reiktų traktoriaus prie lazdynų sodo, sakykim pradžioj 3 ha, vėliau gal iki 10 ha. Darbai kaip suprantat: sodinukų sodinimas, purškimas, žolės pjovimas ir visi kiti žemės darbai sodui plėtojanti ir prižiūrint. Gal galite savo patirtis parašyti kokius turit, pliusai, minusai ir t.t. ačiū
  2. Riešutė

    Lazdynai

    Taip, ir tokia yra tai po bandymų gal sutarsim ?
  3. Riešutė

    Lazdynai

    Sveiki, kokios yra sodinamosios, internete radau tik WIESLAW KROLIK SDK ir Jagoda, gal dar kokiu yra, ieskojau kur nuomoja, bet visoj Lietuvoj nieko neradau :(, negi niekas nenuomoja?
  4. Riešutė

    Lazdynai

    Linux gal turi to lietuvio, kuris gyvena netoli Vilniaus kontaktą? Būčiau labai dėkinga
  5. Riešutė

    Lazdynai

    O jetau, ačiū labai visiems už komentarus, labai nudžiugau juos radusi Apie Barsenoną, jau ne iš vienų girgėjau, kad nelabai, teks keist savo pasirinkimą, bet apie Moskovskij rubin ir Pervenec, tik geri atsiliepimai. Bet, jei užsodinti 5ha, tai manau reiktų bent keturių veislių, tai iš ko rinktis?
  6. Riešutė

    Lazdynai

    Sveiki, riešutininkai, esu visiška naujokė, bet degu dideliu noru šį rudenį užveisti lazdyno riešutų sodą 3-5ha. Esu pasirinkusi kelias veisles Moskovskij rubin, Pervenec ir Barselona. Gal galite pasidalinti savo patirtimi ir patarimais dėl veislių. Na ir už visus kitus patarimus būsiu dėkinga !
×
×
  • Create New...