Jump to content

Severina

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Anykščiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Severina pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. šiaip nebuvo Tik pasiūlymas, nes dauguma tikrai naudojasi daugiau Facebook'u, nei forum'ais. Tačiau visi renkamės kaip patogiau. O iš kitos pusės - dėkui, gyvenam ir mokomės. Aš pasakiau savo patirtį, nesu ekspertė. Maniau, kad čia galim klausti, dalintis patirtimi, kaip buvo, kaip išsisprendė. Visgi matau, kad sudėtinga. Tikiuosi, kam nors vis tiek pravers, ne visi augina iškart mokėdami Sėkmės ūkiuose!
  2. Na, kadangi pjauti nenorėjau - nusipirkau kalcio leidžiamo ir leidom rytas vakaras po 10ml, kokias tris dienas. Ėjom, vis pakeldavom ant kojų, laikydavom, masažuodavom kojas ir galiausiai avytė pati pradėjo vaikščioti. Realiai viskas truko kokią savaitę, kol jau tikrai normaliai pradėjo pati atsikelti ir vaikščioti. Taip, reikia skirti laiko, pirkti vaistus, bet bent jau patirtis atsiranda, kaip elgtis. Spėjam, kad dubens kaulai sunkokai suėjo į vietą ir reikėjo daugiau laiko jiems normaliai susitvarkyt.
  3. sveiki Avis apsiėriavo, atvėdė negyva ėriuką (ėriukas buvo labai didelis, dar tokio gyvenime nemačiau), bet nežinom, ar užduso, ar negyvas buvo, nes radom avį dar nepabaigusią išsiėriuot. Padėjom. Tačiau po apsiėriavimo avis nebeatsikelia. Priekinėmis kojomis stojasi, tačiau galinėmis ne, pakeli, vis tiek ant tų kojų nesilaiko, nestovi. Kojas judina, jaučia. Kas galėtų būti? Gal esat susidūrę? Labai gera avis, nesinori pjauti..
×
×
  • Create New...