Jump to content

emailas

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Žemaitija

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

emailas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Viskas ok. Kažkiek dabar bandžiau virinti ir storesnį metalą. Bet mano darbai daugiau tokie smulkesni. Jei su MMA virinau ir storus tarybinių laikų palikimo metalą, tai MIGas laikys tikrai. Su kraftdele MMA 250 kažkada pjausčiau gal 2 cm armatūrą ant pilno amperažo. Tai irgi automato nemetė. Šiaip naujasis aparatas virina pakankamai gerai, normaliai reaguoja į nustatymus. Atrodo, būsiu neapsirikęs. O viską parodys ateitis. Bet pradžia džiugina.
  2. Pas mane nuotekio rėlės nėra.Skaičiukai 25 A. Pastatytas 16 A automatukas. Ant jo stovi tik suvirinimo aparatas. Su kraftdele MMA 250 nebuvo jokių problemų. Naudodavau ir prailgintuvą kinietišką 50 m ilgio 2,5 mm skerspjūvio. Šito migo daug nebandžiau, bet atrodo, kad turėtų laikyti. Anksčiau rašiau, kad žiūrėjau kaip servise dirba vienfazis longweld mig 250. Tai jis eina per 10 A automatą ir sakė, kad nebuvo nė karto išmetę. Tiek remontininkai, tiek pardavėjai užtikrino, kad daugiau 16 A tikrai neims. Tuo labiau, praktiškai ant maksimumo nevirini arba virini labai mažai. Taip kad bijot to nereiktų. Aišku, reiktų pasižiūrėt, kad vienu metu kai virini žmona nesujungtų skalbiankę, indaplovę, elektrinę viryklę, kavos užsikaitusi kavos aparate nelygintų rūbų. Pas mane į visus tuos prietaisus nuvesti atskiri laidai ir automatukai 10 A. Bet į skaičiukus vistiek viskas sueina. Taip kad reikia pasižiūrėti protingai ir nereikia jokių formulių. Tai va. Tokios informacijos ir norėjau iš pat pradžių. bet išsiaiškinau pats ir galiu kitiems parašyti aiškiai be jokių formulių. Tai sėkmės. Jei kas bus neaišku, klauskit. O dabar eisiu bandyt rimčiau. Buvau pasiskolinęs balionuką, dabar atvežė seną rusišką balioną angliarūkštės pakeitimui.
  3. Gal su savo informacija padėsiu kažkam apsispręsti, pasirenkant aparatą. Kaip supratot turbūt galutinai, tikrai nepardavinėju ir nereklamuoju jokių aparatų. O paieškos tikrai buvo nelengvos, nes nesinori nelengvai uždirbtų pinigų išmest veltui kaip į balą. O turgūs pilni visokių aparatų. Todėl labai gaila žmonių, kurie patiki pirmu pardavėju, kuris turi vieną aparatą pasidėjęs tarp kitų prekių.
  4. Dėl kainos. Žiūrėjau alegro, pagal zloto kursą aparatas kainuoja 291 eur. Aš mokėjau mažiau. Be to, manau ir su garantiniu būtų paprasčiau su konkrečiu pardavėju negu su alegro. Pas mane rankovės buvo MMA ir MIG, tik tiek, kad MMA ne stebuklas. Dėl kinietiško vidaus tai tik tiek žinau, kiek sakė pardavėjas, nors kaip ir minėjo kažkas forume, yra neblogų ir kinietiškų. Dėl vieno ratuko reguliavimo. Gal gerai tiek, kad pakeitus vielos padavimą, koreguojasi ir amperažas. O virinimo galią keičiam įtampos reguliavimu. Toks lyg ir dvigubas reguliavimas pagal mane gaunasi. Kai išsibandysiu, parašysiu. Nes šiandien Mindaugo krepšinis, nebuvo daug laiko. Jasico atsisakiau dėl to, kad darbe jasic tig ac/dc pavedė iškart. O jasic mig dabar pradėjo kažko virint ne taip, kaip reik. Kadangi yra kiti aparatai, tai jį į šoną trumpam atidėjom. Tai kažkaip nekokia patirtis su trifaziais jasicais neleido investuot savų pinigų. Be to, bent keli pardavėjai normaliai atsiliepė apie shermanus. Tuo labiau, kai jie pardavinėja ne vienos markės aparatus. Aš pirkau iš pardavėjo, kuris prekiauja gal 9 markių aparatais ir juos remontuoja. Dar gerai atsiliepė apie bavaria aparatus. Buvo pasiūlymas pirkt bavaria mig 250. Kainų skirtumas nedidelis, o pas shermaną plius mma ir tigas. Apie bavaria mig 250 jokios informacijos internete neradau (nemaišykit su bavaria mig250 su mma). Todėl ir toks pasirinkimas. Apie anksčiau minėtą kraftdele mig 250. Atseit kraftdele MMA 250 geri aparatai buvo, o migai genda. Longweld mig 250 žiūrėjau realiai kaip virina. Gerai virina ir jau keli metai viename servise dirba ir gan intensyviai. Žmogus patenkintas. Bet remontininkai sako, kad genda labai, be to, ten senesnis modelis, pusiau transformatorius, pusiau inverteris. Atseit kažkoks hibridas. Įvairūs turginiai boxer (nors vieną žiūrėjau, dirba normaliai ir žmogus patenkintas), onex ir t.t. nesudomino galutiniame variante. Dar buvo pasiūlymas Mig Powermat, bet tai naujai pradėtas gaminti aparatas, todėl ir pardavėjas labiau rekomendavo shermaną. Ir dar. Nežinau ar tai tiesa ar ne. Bet anot pardavėjų nei shermanų, nei powermatų turguj nerasite. Tai trumpai tiek apie mano paieškas.
  5. Prazondavus pigių aparatų pasiūlą buvo pasirinktas truputį brangesnis aparatas SHERMAN DUALMIG 210 S4. Tai 3 X 1. Kodėl atmečiau kitus anksčiau mano minėtus aparatus parašysiu kitą dieną. Pirmas įspūdis po trumpo bandymo. MMA virina normaliai, parametrai nepagražinti lyg tais. Sakykim, su krafdeliu 3 mm elektrodu statau ant 130A, tai šitas ant 95 - 100 A. Kabeliai MMA vidutiniški. Migas iš pirmo vaizdo virinti turėtų neblogai. Bandyta su angliarūkšte. Reik sužaist su reguliavimu, nes reguliuojant vielos padavimą, automatiškai reguliuojasi ir amperažas. Taip pat atskirai reguliuojasi įtampa ir induktyvumas. Tigui reik atskirai pirkt rankovę, komplektacijoj nėra. Jos kaina 60 eur. Tai jos nepirkau, nes šiuo metu nereik. Jei ateity prisireiks, pirksim. Aparatas surinktas Lenkijoj, garantija metams. Vielos padavimo mechanizmas ir migo rankovė pakankamai normalūs. Kas viduj aparato, nelabai noriu atsukinėt varžtukus, nes matosi paskui žymės. Nenoriu, kad kiltų problemų dėl garantijos, jei prisireiktų. Pagal kelis pardavėjus, viduj atseit ne kinietiškas. Nors gal ir neiškęsiu nepasmalsavęs. Kur pirkau, nerašysiu, nes sakysit, kad reklamuoju. Yra skelbimai. Skelbimuose kaina 290-310 eur. Pirmas įspūdis, kad su šituo aparatu susidraugausiu, tik kad negęstų. Tai tiek pradžiai be jokių išsidirbinėjimų ir reklamos. Internete yra 5 min reklaminis filmukas. Juo beveik galima tikėti. Iki
  6. Taip. Aparatas išsirinktas ir jau išbandytas. Ne mersas, bet ir ne opelis. Atitinka AUDI. Apie ilgaamžiškumą galėsiu kalbėt po kokių metų. Modelio nerašau, nes vėl būsiu apkaltintas reklama, nors su tuo neturiu nieko bendra. Tikėjaus, kad čia yra rimtas forumas, bet keli dalyviai apsimetę kietais (pasivadinę dr, maestro ir t.t.) gadina šito forumo vaizdą. Žmonės, norintys informacijos, šiame forume jos negauna. Nes visą tiesą yra uzurpavę neklystantys, nors kiek supratau ir nelabai išmanantys. Nors užsiregistravusių yra daug, paprasčiausiai kiti nelenda į forumą dėl tų kelių anoniminių visažinių. Tai tiek apie forumą. O dėl aparato paieškos. Surinkau nemažai informacijos iš pardavėjų, apvažiavau natūroje pasižiūrėti aparatų darbo (kalba eina apie vienfazius ekonominės klasės). Jei ką domintų, tikrai galėčiau pasidalinti surinkta informacija. Forume tikrai nenorėčiau dalintis ta informacija dėl daktarų ir maestrų patyčių. Jie tegu verda savo Jasicų sultyse, nes yra nepakantūs kitų nuomonei. Jei ką domins, parašykit kažkokius savo kontaktus, bandysime susisiekti. P.s. Jei yra kažkokie įgalūs forumo administratoriai, būtų malonu, kad forumas taptu informatyvesnis. Dabar laukiu iš senbuvių patyčių lavinos. Sėkmės.
  7. Suprantat, jei planuočiau kažką uždarbiaut, tada ir būtų trifazis. O dabar pusautomatis bus reikalingas namuose tik kokiai tvorikei pavirinti, kokį iš metalo niekutį susivirint. Tikrai neplanuojama masinė gamyba. Kitaip sakant, aktyvesniam poilsiui. Todėl trifazis tikrai neapsimoka. Tuo labiau, kad su paprasta svarkike (pavadinimų daugiau neberašysiu, kad neerzinčiau kitų) jau išbandyta ir biškį rimtesni pavirinimai.
  8. Ok Dr.Zoidberg. Jau daug konkretesnis paaiškinimas, išskyrus paskutinį įžeidinėti siekiantį sakinį. Kad pagal Eduardą nebūtų reklama, nenurodau pavadinimo. Gal galit pasakyti, ar pagal nurodytus parametrus su savo įvadu galėčiau virinti, nepakenkiant skaičiukams. Ačiū už konkretų atsakymą, nes iš tikro neturiu galimybės pasijungus išbandyti aparato. Maitinimas AC 220V, ±15% Dažnis 50/60Hz Maks. galia 6,5kVA Nominali suvirinimo srovė 25A MIG/MAG suvirinimo srovė 50-350A MIG/MAG suvirinimo įtampa 16.5-31.5V Efektyvumas 85% Galios koeficientas 0.93%
  9. Sveiki. Žiūriu be manęs nuliūdot ir aprimot. O aš toliau ieškau, nes neskubu, tuo labiau, kad turiu su kuo darbe virint. Dujų balionų kainos negasdina, kaip kuris čia forumietis aiškint bandė. Dabar dar kartą prašymas forumiečiams. Noriu pakartot dalykiškai savo prašymą. Ieškau vienfazio migo. Įvadas vienfazis, elektros skaičiukai 25 A. Todėl svarbus aparato galingumas, kad nesudegintų skaičiukų. Orientuojuos į Krafdelle mig 250, Boxer mig 350, Onex mig 350. Dar yra panašaus galingumo Eurotec, bet jo galingumas apie 8 kW. Širdis linksta prie Kraftdelle mig 250. Jo pareikalaujamas galingumas pagal instrukciją 3,7 kW. be to, turimas Kraftdelle MMA aparatas neblogai tarnauja. Gal kas nors naudoja iš paminėtų aparatų. Kodėl netinka Jūsų peršamas Jasic. Todėl, kad jo pareikalaujamas galingumas apie 9 kW. O mano skaičiukai ant maksimumo veš 5-6 kW. Todėl visi minimi mersai netinka tokiam įvadui. Va čia ir yra pagrindinė problema, kurios Jūs nesupratot. O ne nusipiginime. Laukiu dar kartą konkrečių nuomonių iš žmonių, kurie yra susidūrę su paminėtais aparatais. Visiškai nedomina Jūsų svaičiojimai. Svarbiausias klausimas, kaip elgsis minėti aparatai vienfaziame namo įvade prie 25 A skaičiukų. Ir tikiuosi mandagumo iš forumiečių. Ačiū.
  10. Vėl senbuviai mersai kietais apsimeta. Aš Jums aiškiai parašiau, su vienfaziais nedirbu. O man reikalingas vienfazis mobilus pigus. O su savo išmintimi labai kvailai atrodot ir gadinate visą forumą. Galvojau, čia rimta chėbra susirinkusi, išmananti ir mėgstanti pajuokauti, o pasirodo, kad tai tik pikti niurzglos, ir kiek suprantu, maigantys tik klaviatūras, o apie suvirinimą išmanantys kaip ... Galit neberašyti, nes daugiau nesijungsiu ir laiko nebegaišinsiu, skaitydamas Jūsų nesąmones. Čiau.
  11. Tai kiek suprantu, nelabai yra vaikinų, dirbančiais su vienfaziu kraftdelle mig ar longweld mig su dujų apsauga. Visi dirba su rimtesniais aparatais. Reiks bandyti rizikuoti pirkti ir matysis kas gaunasi. Dabar kitas klausimas - kokia situacija yra su mažesniais europiniais anliarūgšties ar mix balionais. Jų yra įvairių dydžių. Kurie keičiami iškart, o kurie pildomi ir atsiimt reik po kiek laiko. Kokiose įmonėse? Veiksmas vyktų labiau Žemaitijoje, Klaipėdoje. Gal žinot už protingą kainą pirkt balionų, nes dabar kol kas jų kainos užlaužtos. Ačiū.
  12. Telwinai pirkti prieš 6 metus, o jasicai šiemet. Dėl kemppy aš net neabejoju, bet namuose jis man reikalingas tik laisvalaikiu pavirinti. Tuo labiau su vienfaziu migu nevirinęs. Jasico vienfazio kaina kažkur 360 eur, o krafdelle mig 250 gali gauti už 200, dargi pas lenkus dar pigiau. Todėl ir išsidirbinėju dėl mersų. Tuo labiau, kad jasic kaip čia anksčiau labai gyrė, tikrai nevertas merso vardo. Dėl kemppy net neabejoju, bet jo kaina. Pirkdamas tokį daiktą, turi varyti gamybą.
  13. Atsiprašau, bet nežinau kodėl perbraukė tekstą.
  14. Visiškai nieko nepardavinėju, tik tais nurodytais aparatais darbe dirbu. O norėčiau turėti vienfazį pigų variantą namuose, kur yra tik vienfazė srovė. Ir nesu bandęs virinti su vienfaziais MIG. Todėl ir klausiu nuomonės, o Jūs įsikandę tik Jasic. O pas mane Jasic, lyginant su telwinais daug blogiau eina, tiek migas, tiek tigas, tiek plazma. Todėl ir peršasi nuomonė apie Jūsų siūlomus jasicus. O šiaip senbuviams labiau reiktų gerbti naujokus. Jei padangos normalios, tai tiek ant merso, tiek ant kito auto dėvisi vienodai.
×
×
  • Create New...