Jump to content

Lamborghini Trattori

Nariai
  • Pranešimai

    2
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Lamborghini Trattori

  1. Prieš 20 valandų, vygantas1974 pranešimas:

    Apsukos ne prie ko,tam ir yra kintama kad turbo veiktu ant bet kokiu apsuku

    Na, kiek žinau, kad prie didelių apsukų   atsidaro sklendės ir didžiąją dalį dūmų išleidžia lauk, kadangi turbina tokiom apsukom ir slėgiam nepritaikyta dirbti. 

    Prie vidutinių apsukų atsidaro kampu ir išleidžia tik dalį dujų.

    Prie mažų apsukų turbinos sklendės uždarytos ir turbina išnaudoja visą ką išmeta variklis, taigi net mažose apsukose  nėra turbolago.

    Radau ir filmuką:

     

     

     

     

    Prieš 20 valandų, vygantas1974 pranešimas:

    Tos pusles pritaikitos lengvosiom kur slegis apie 1.5 bar,mtz biski rizikinga(suregulevau iki 1bar,nes kas perdaug tas nesveik)taigi prie tokio slegio neatidaro sparniuku iki galo ko pasekoje nera to turbo efekto ant apsuku o is pradziu gerai lupa,isilgini traukele per greit atidaro ir vel nera traukimo,tada uzmoviau papildoma spiruokle(kad padetu atmesti) ir usukau verzle su neilonu(kad neatsipurtitu)ir tada sureguliavau pasijunges kompresoriu prie 1bar.atidaro iki galo,jai per greit atidaro atleidai biski ta spiruokle,poto biski su traukele pirmyn-atgal,dar su tuo kur uzsikontruoja kad uzpustu tik paspaudus gaza bet ne per daug.Va taip ir zaidi kol pagauni ta uch.Nezinau ar cia suprantamai paaiskinau jai kam labai aktualu atsiuskit tel.nr pasuksiu ir gal aiskiau paaiskinsiu.

     

    Čia ir yra kintamos geometrijos turbo džiaugsmas, kad net prie mažų apsukų nėra turbolago.

    Man čia ir buvo įdomiausia dalis, kaip padarei, kad suveikia aktuatorius, nes mašinose vakuumą valdo kompas(ECU). Šaunuolis.

    Prieš 7 valandų, Dr.Zoidberg pranešimas:

    Užskaitau, MTZ su kintamos geometrijos turba :D

    Nu, mes su tėvu pajuokavom, kad į savo bielką tokią turbo dėti. Einu į internetą,  žiū yra jau kas įsidėję :D Pagarba 

    Turiu klausimą visiem forsuotojam. Kaip po turbinos dėjimo  yra su variklio laikymu ? Esu girdėjęs siaubo istorijų, kad po turbinos įdėjimo praėjus pusmečiui reikia perrinkti variklį.

×
×
  • Create New...