Jump to content

Baksis

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Baksis paskelbtas turinys

  1. Sveiki, gal būt kaźkas yra girdėjas, jog chemijos pylimo eiliškumas yra gan svarbus, tad noriu paklausti gal kas žinot chemijos pylimo eiliškumą? pvz ar pirmiau pilti lipnia medžią ar ph reguliatorių? Dėkoju už atsakymus iš anksto
  2. Sveiki, kokios nuomonės apie MF7726. Domintu atsiliepimai iš šių traktorių savininkų
  3. Sveiki, noriu pirkt traktorių tačiau nežinau kokį. Renkuos iš MF 7726, Valtra T254 man rodos ir NH T7.270 Masėjaus interjeras skurdokas ir komplektacija nėra 100 balų. Tačiau variklis ir bazės ilgis tikrai verčia jį pirkt. Duodama garantija taip pat vilioja 2 metai, o ir apie servisa girdėjas gerų atsiliepimų. Valtra yra super geros kompletacijos, tačiau girdėjas, kad galingesnių T serijos valtru turi problemų su dėžėmis. Sako kad jos nelaiko, o ir apie galios didinima pamiršt reiktų. Tačiau duodama garantija 3 metai. Na NH iš esmės case, tik kitokio dizaino ir aptarnavimo. Tačiau duodama garantija nepalyginsi su kitais. Tik 1 metai. Tai būčiau dėkingas jei kas papasakotų plačiau apie šiuos traktoriukus. Ir žinoma norėčiau išgirst iš tų kas turi.
  4. Priežiūra viskas tvarkoj, traktorius nuo pat atvežimo šitaip. Nėra kad visiškai stoja, bet stabtelėjimas jaučiasi. Pats servisas žiūrėjo ardė ir nieko nerado
  5. Na tai ir turėjau omeny, tik ne taip pasakiau. Cvx neturi tų puselių
  6. Magnum yra cvx tai čia pilnai automatas be laipsnių ir yra ne cvx tai yra pusiau automatas. Cvx tai yra automatas. Bet man asmeniškai nepatinka dotnuvos projektų servisas. Na ir bijau tik dėl tų pavarų, kad nebūtų kaip pas puma. Na NH neturėjas, bet girdėjas neprastų atsiliepimų. Man atrodo kad viskas beveik tas pats kaip magnumo tik spalva ir priekis skiriasi. Na dar atrodo kad bazė ilgesnė. Bet kaina duoda skirtumą, taip pat kad servisas gal geresnis lytagros. Be to NH ir MF turi deminius ir duoda o tuo tarpu case neturi deminių ir nenori duot.
  7. Na teko bandyt, nuvažiavau į vietą ir pravažiavau tai nesijautė tokio. Nežinau gal puma išėjo su kažkokiu defektu. Man taip pat aktualu atsiliepimai, be to valtros aplinkiniai ūkininkai kaip ir neturi, tad negali kažką ir papasakot. Na bet dėkoju už informacija. Be to domintu ir serviso aptarnavimas.
  8. Laba vakara, klausimas iškilo ir tikiuosi pagelbėsite. Taigi ruošiuos pirkt traktoriu, tačiau tenka rinktis tarp Case Magnum(ne cvx). NEW HOLLAND T8 ir MF 8 serijos. Tai gal būt turi kas tokios technikos ir galėtumet papasakot pliusus minusus? Asmeniškai man MF komfortas nepatinka. Neturiu prieš šiuos traktorius prieš bet praleidžiu traktoryje tikrai ne valanda ir ne dvi. Praktiškai gyvenu ir komfortas daug reiškia. O MF traktorių komfortas man skurdokas lyginant su konkurentais. Dėl case magnumo ne cvx turiu minčių dėl pavarų dėžės. Turiu puma 160 2012m pusiau automatinė dėžė. Ir nervuoja tai kad iš 12 pavaros į 13 traktorius beveik stoja. Tas perjungimas nepadeda darbuose. Tai bijau kad nebūtų tas pats su case magnum. Taip pat servisas nepatinka, o ir pati puma buvo vežta kelis kartus tavrkyt nepasibaigus garantiniui. Na o apie NH tai manau kad jis ir su tom pavarom draugauja ir su komfortu. Tad prašau pagalbos gal kas turit ir papasakotumėt. Ačiū labai.
×
×
  • Create New...