Jump to content

ferma121

Nariai
  • Pranešimai

    117
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario ferma121 paskelbtas turinys

  1. ferma121

    Pieno kainos

    Kokios kainos rugsėjo mėn gal žinot 1-2t/d
  2. ferma121

    Pieno kainos

    Bet manau perdirbėjai prisižais sėdės su tuščiom bačkom. Kai tokios pašarų ir priedų kainos kur dar elektra ir atlyginimai -jie sumastė kainas mažinti. Praeis mėnuo kitas vėl nuo perdirbėju vizitų durys neužsidarys.
  3. ferma121

    Pieno kainos

    tai kokia pieno kaina balandžiui
  4. ferma121

    Pieno kainos

    saldytuvo pirkimas tai nauda tik pieno supirkejui sutaupai jo logistikos kaštus,nes pieno sutartys tai pieno kiekis per parą o ne per dvi ar tris. Nu nebent dabar atsirastų toliau mastančiu pieno supirkėju (butų priedas uz išvezima pvz kas antra diena) Pati tai patyriau, kai nupirkau aštuoniu tonu nauda mano investicijos tik supirkėjui. kai pieno reikia vaziuoja ir šimta km dėl triju šimtu pieno l
  5. ferma121

    Pieno kainos

    ačiū už patarimus pasižiūrėsiu
  6. ferma121

    Pieno kainos

    kiek teko su vadybininkais tartis kiekvienas nurodo skirtinga laktozės norma. Man svarbiausia karvės sveikos ,pienas bėga na tik užtrukėlės galėtu but liesesnės. na bet yra kaip yra. Kolektyvas geras ,dirbam toliau. O Jūsų mintis dažnai paskaitau.
  7. ferma121

    Pieno kainos

    4,64-4,67 kiek suprantu norma.Pagal kiekvienos karvės tyrimus būna visokiu.
  8. ferma121

    Pieno kainos

    aš neminėjau kuom karves šeriu. Matyt dėl blogo šėrimo koef. yra 1,4. bandoje yra 156 karvės. p.s kalba buvo apie kylančias pašarų kainas
  9. ferma121

    Pieno kainos

    gal kas jau žinote kokia bus kovo mėn pieno kaina
  10. ferma121

    Pieno kainos

    0,38 ct už 2t/d rešketėnai moka nuo 2022-02-01,bet prie dabartiniu kainu elektros ,pašarų ir mokamų atlyginimų ta kaina jau per maža. vien tik rapsų išspaudos pakilo 40eur uz tona jau 360, o glicerolis 600eur. Kitų pašarų kainų net nežinau, kadangi šiemet dar nepirkome. Jau pieno kaina turi būt 0,40 mažiausiai.
  11. ferma121

    Pieno kainos

    340-350 eur/t parduodant 2 tonas per diena. Kestoks pasikviesk pienas lt arba rokiskio piena ir derekis
  12. ferma121

    Pieno kainos

    Kaista pieno supirkimas. Jeigu per diena atvaziuoja arba skambina net trys supirkejai, matyt, kad pieno truksta. Na va, o karves ne kiaules, bent triju metu reikia, kad ju atsirastu. Tiek daug ukiu pasinaikino, del mazu supirkimo kainu ir kitu priezasciu.
  13. ferma121

    Pieno kainos

    aš mačiau rešketėnų sutartį
  14. ferma121

    Pieno kainos

    kiek jau matau kainos kyla, spaliui siulo 30 cent uz 500 per diena .Bet kai paskaičiuoji, kiek viskam kainos pakilo nekažką ir pajusim pakilimą kainos.
  15. ferma121

    Pieno kainos

    matyt labai pieno reikia, kad supirkejai taip sukruto.
  16. ferma121

    Pieno kainos

    2 tonas per dieną ir daugiau
  17. ferma121

    Pieno kainos

    tai ir atbaido nuo derybų su jais
  18. ferma121

    Pieno kainos

    pienas lt siūlo 27-28 eurocentus, bet sutartis tik 2 mėn, tai rešketėnai 27 duoda , dėl 2 mėn neverta net derėtis. Žemaitijos pienas dabar neblogas sutartis siūlo,bet tik kad galutinai jie praradę pasitikėjimą(jau daug karčios patirties su jais turėję).Jeigu pienas lt pasiūlytų sutartis bent pusei metų(ne koop narys)tada verta jiems parduoti. Bet manau, kad pigaus pieno laikai baigias, nes ūkius greit skaičiuosim ant rankos pirštų.
  19. ferma121

    Pieno kainos

    matyt visi gerai gauna nebesigiria
  20. ferma121

    Pieno kainos

    Lapkričiui kaina 0,27 eur/ kg 400 som. 100 bakteriju
  21. kaip kovojate su balandžiais ir kitais paukščiais fermose
  22. ferma121

    kukuruzu smulkinimas

    laukti nebegalėjome, nes dirvos labai prašlampančios , kukuruzai labai vešlūs,pernai buvo visai sausi tokiu laiku dėjome o šiais metais kažko nenorėjo nokti. Gal galėtumet dėl tų ikalamų alsuoklių patarti, kur jų galima isigyti arba kokį eskiziuką , kaip pasidaryti
  23. ferma121

    kukuruzu smulkinimas

    Mynė du traktoria nuo pirmu priekabų ir manitou ir du traktoriai 24 kub priekabos vežė sultys bėgo upeliais 2 plėveles dėjome tik vyrai nepaklausė kad plėveles susivynioti į lygu dešra dedi arn Kaupo metrą patiesiai ir apkraunami rulonais ir vėl metrą patiesi ir vėl dedi rulonus žalia mase gali privažiuoti. Mačiau tokiu principu darė prancūzai kai buvome pas ūkininkusj
  24. ferma121

    kukuruzu smulkinimas

    iškilo problema; susmulkinome ir i kaupą kukurūzus sudėjome prieš savaitę ir plėvelė yra išpūsta kaip balionas gavome net su rulonais spausti padangos ir akmenys nelaiko kaip suprantu vyksta labai stiprus rūgimas ar čia viskas gerai ar reikėtų nuleisti orą ,ar bus blogas pašaras,nors dėjome bakterijas ir kaupą sudėjome per 2 dienas .
  25. ferma121

    Reikia vet gyditojo

    Jau greit 20 metu dirbame su tuo pačiu vetgydytoju ir esame patenkinti
×
×
  • Create New...