Jump to content

Danielius160

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Ukemrgės raj

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Danielius160 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. O svarstyklės tikrai kilogramus rodo kai sveri maišą kalibruodamas? Nes iš tavo aprašymo grinai tokia pat problema turėjau, o pasirodo svarstyklės buvo persijungusios ir svėrė svarais...
  2. Danielius160

    zieminis rapsas

    Sėjau tokia kombinacija bet daugelio metu patirtis rodo ,kad reikia prieš ji suskusti dirva , pirma biški ir pabiros būna pradėje dygti , antra daug gražiau šiaudus su pelais sumaišo su žeme , o tas būtina ,nes kitaip sunkiai dygs ir bus labai silpnas rapsas.
  3. Danielius160

    No-till

    Nuotraukoje labiau drenažas užakęs kaltas ,o ne focusas , turiu su focusu sėtų rapsu ir noraginiu skutikų su biodriliu tiek vagutėse tiek padrikai pasėtas atrodo puikiai.
  4. Siūlyčiau rinktis pronto, nes pniaumatinė lengviau ir tiksliau sės ypač su rapsu kai rapidui reikia paipdomai viršaus maišo tai su pronto gali sausai išsėti, tada dėl kopijavimo rapidas jis nieko nekopijuoja jei laukas koks neligesnis ar kur vaga papuola tai vienur ikiš gyliai kitur paviršiams, pronto tiksliau įterps sėkla.
  5. Danielius160

    zieminis rapsas

    Koks tikslas sėti šiais laikais linijine veisle kai tikrai yra iš ko pasirinkti gerų hibridų?
  6. Danielius160

    žiemkenčių buklė

    Atsakymas apie etanos lyga.
  7. 10 metu naudoju kverneland tręštuvą ,buvo naudojamas prie įvairiu traktorių ir viskas ten gražiai sustoja, vis tiek prieš išjungiant darbini numeti apsukas ir juk jo nekerta taip kad iškarto kaip ikaltas sustoja ir viskas ten normaliai. Kardanas su prabuksavimo mova bet per 10 metu nei karto nebuvo atvėjo ,kad ji sudirbtu, neisivaizduoju ką reikia tręšti, kad ji sudirbtu.
×
×
  • Create New...