Jump to content

Jatronic

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Jurbarkas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Jatronic pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Padėjo Lietuviška įmonė Jubana. Turi labai dideli pasirinkima starteriu. Yra ir japoniškiems traktoriukams. Dar geras dalykas, kad jie su reduktoriumi. Turi didelį sukimo momenta.
  2. Gal kas galit pasiulyti starteri lietuvoj variklio modeliui ty 290. Arba kur galeciau kreiptis pas normaliu zmoniu. Nes kai paskambini i kokia firma ir pasakai traktoriaus modeli niekas net neapsiima ziuret. Uzsienyje yra tokiu starteriu tiesiog nemazai kainuoja siuntimas ir dar neaisku ar muito kokio neuzdes. Gal zinote kas prekiauja kiniskais traktoriais ir ju dalimis. Atrodo tinka nuo JINMA kaikuriu traktoriu.
  3. Pagal variklio marke ta pati siulo. Bent tureciau orginalu tai nuvaziaves galeciau kazka prisitaikyt. Bet neturiu.
  4. Sveiki, Reikalingas starteris tokiam traktoriui. Arba bent kas nors ka eitu lengvai pritaikyti. Beda ta kad orginalaus neturiu(nebuvo). palei marke randu: https://ru.aliexpress.com/store/product/Fengshou-FS180-184-the-starter-motor-of-engine-J285T-part-number/617324_32733523388.html?spm=a2g0v.12010612.0.0.395076feSFNoF1 . Bet realiai ismatavus skyle kur kisasi starteris pas mane 75mm, o cia raso 80mm. Tai nenoriu rizikuot pirkdamas. ir kaina siek tiek kandziojas. Ka patartumet?
×
×
  • Create New...