Jump to content

gediminas 11

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius gediminas 11

  1. prieš valandą, gediminaske pranešimas:

    jei rasi seklos, duok zinot 864587423. idomus dalykas

    įdomu ir man, turiu kontaktus iš Rusijos , Ukrainos, bet jie nesiunčia, kad vet. tarnybos nepraleidžia. turiu anglijos eparduotuves , bet jir į LT nesiunčia, nupirko dukra , ji gyvena Airijoje, per 2 savaites gavau, 16 eu. 50 skiltelių tik 30 pasodinau šiais metais, kitas dovanojau. Jie vadinasi vokiškai : Elefantknoblauch.

     

     

     

  2. Prieš 2 valandų, Augunstas pranešimas:

    Rekomenduociau -nesokt- , o ukininko pazymejima issiimt ,boo vezant klapciukai sustabdys ir uz du maisus surasys akta (ne streso akta ar dar koki bet kad nera veiklos pazymejimo,vaztarascio) buvo pas mus su obuoliais vienam .

    pazymejima isduoda savibledoj zu skyriuje

    ačiū

  3. Prieš 2 valandų, gediminaske pranešimas:

    nori legaliai? ukininko pazymejima gaut turi. vmi iregistruot individualia zemes ukio veikla, paskui pagal norus gali pvm moketuju tapt. iregistruot valda reiks norint deklaruot. norint iregistruot valda reiks nuosavos zemes, arba isbedos gali ant nuomos valda iregistruot (jeigu ka yra teke taip daryt). tas tavo klausimas kur kreiptis del zemes tai keistas... i zemes savininkus jei neturi nuosavos, bet nori isinuomot, arba i banka, jei nori pirkt :D  zodziu sukonkretink klausima. svarbiausias klausimas kiek tu nori auginti? jei ten iki 0,5-1ha, tai velniop tie oficialumai. kai visus mokescius priskaiciuos nieko gero nebeliks. aisku deklaruot paselius rekomenduoju- ismokos ir kuras bus tavo. mielu noru ukininkauciau "neoficialiai", bet ukis ryskiai perdidelis mano atveju.

    ačiū, broli, ATŠOKU nuo to.

  4. On 2010-01-21 at 15:16, alvydass pranešimas:

    Sveiki, gal kas augina česnakus, įdomu, kaip ju paklausa lietuvoje? ar yra jų rinka? iš kur gaunate daigams? Ačiu

    Sveiki, mane domina kokių reik popierių česnakams auginti? kur kreiptis del žemės,  deklaruoti reik žemes, seklą ir t.t. - noriu auginti oficialiai. Ačiū

  5. prieš 25 minutes , ekologas pranešimas:

    nuo ko pradetiir kada

    manau sodinti galima iki pavasario - žiemos metu jai nera sniego ir sausa, kalbu apie žieminius. 

    aš savo sejau lapkričio 24, po lietų.Žemę sukasiau, mešlo nedejau. Bet dar galvoju kad sesiu dar nors seklos pirkti yra, bet bijau, kad neįkištų minkštų česnakų.  Tiesa, žieminius galima seti pavasarį tik anksti ir nuimti reik kuo veliau. Ši info yra iš Interneto.

  6. On 2010-01-21 at 15:21, alvydass pranešimas:

    Atsiprašau už kartojimasi, radau temą. Būtų idomu išgirst naujienu iš besidomėjusiusių žmonių apie česnakus. manau, turėtų būt paklausa(kečiupų padažų gamyboje, daržovių marinatuose). Gal kas domėjosi tuom?

    labas, gaminamas geras gerimas.

  7. On 2010-01-21 at 15:16, alvydass pranešimas:

    Sveiki, gal kas augina česnakus, įdomu, kaip ju paklausa lietuvoje? ar yra jų rinka? iš kur gaunate daigams? Ačiu

    sveiki, šiais metais pasejau 10 kg, - lapkričio 24 d. daigams pirkau Alytuje , puiki sekla. Rinka Lt yra , bet nenoriai visi komentuoja. Girdejau, latviai gerai perka česnakus Lietuvoje.

    Klauskit pakomentuosiu.

×
×
  • Create New...