Jump to content

Audrius520493

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Audrius520493

  1. Prieš 6 valandų, Bizon pranešimas:

    Siurbliai nesireguliuoja greičiausiai pas tave labai maži cilindrai. Variantas pasikeisti stucerius į mažo pralaidumo, tokie turi būti ant pakabos cilindro isukti. Arba dėk plonesnes žarnas ir greitas movas. Jos irgi sulėtina tepalo srautą.

    Dekui uz atsakymus. Turbut taip ir darysiu desiu mazesnio pralaidumo zarnas galbūt pades.

  2. Sveiki. Norejau paklaust del t150k hidraulinio surblio. Ar jums teke susidurt su tokiu atveju kai t150 siurblys kelia penelyg greitai? Ar reguliuojasi hidraulinio siurblio apsuku greitis. Nes mes turim t150 tai neina nei kultivatoriaus normaliai uzverst letom apsukom nesveikai greitai kelia siurblys nš40.

  3. On 2018-01-07 at 19:48, matimas pranešimas:

    gali ir taip buti. Man nuo virinimo buvo  lygiai taip pat buvo kad padidinus apsukas sustodavo traktorius. Bet ijungus sviesas viskas veike ko puikiausiai. Tai teko keliais dienas palakstyt po laukus su ijungtom sviesom kol suradom liga.

    O kuris daviklis gali but kaltas del sios bedos. Sedyne isemus matosi trys davikliai su fyskemis. Gal kas zino?

  4. Sveiki. Problema traktoriui valtrai 8050 pusiau automatas. Yjungiant begi ir vaziuokant i prieki issijungia (atsijungia) transmisija ir sustoja. Sustojus nieko nebereguoja. Letai vaziuojant neatsiranda problemos o tik sukeli apsukas iki1500rpm vazioujant bet kokiu begiu ir atsijungia. Uzgesinant ir uzvedant traktoriu vel veikia transmisija. Kame bedos gali būt???

×
×
  • Create New...