Jump to content

Audrius520493

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Audrius520493 paskelbtas turinys

  1. Dabar esantis mtz 82 tiltas paprastas varomas.
  2. Sveiki.klausimas iškilo toks ar tinka balkinis tiltas nuo mtz1025 ant mtz 82?
  3. Sveiki. Norejau jusu pasiteiraut tokiu klausimu t150 originalo variklio smd-60 galvutes uzverzimo. Kokia jega (Nm) reik uzversti galvutes?
  4. Sveiki. Noriu paklausti del valtros t171orininiu stabdziu kaip pasijungiate. Nes dabar man pajungus stabdzius veikia tik rankinis. Ar yra kokia perstatoma padetis traktoriui kad veiktu ir su pedalais stabdziai priekabai?
  5. Sveiki uzsiemiau paverzti guoli t 150 rato kaip ji paverzt , kaip prieit prie verzles istraukiau pusasi su dantraciu bet priejimas tai nieko gero ka patartumet
  6. Sveiki. Turiu toki klausima ar bus imanoma iskalt gilzes neisemus alkuninio veleno variklis smd60
  7. Sveiki atsirado tokia problemele kliba t150 priekinio tilto ratas kaip sutvarkyt ta beda ar viduje veziasi guoliai gal kuginiai?
  8. Sveiki gal kas turit parduot valtra ekraneli tas kur sone stovi
  9. piliau tik vienos firmos tepalus
  10. tepalo lygis normoi kai nekurtas o tik uzkuri tai pakyla ir tepalo lygis ir tepalas suputoja su oru
  11. Gal zinot kas numeri kokio rimto meistro kuris uzsijema vakarietisku traktoriu remontu.
  12. sveiki. Norejau paklaust apie valtra 8050 hidraulika, iskilo tokia problemele putoja hidraulini tepala ir pakaba keliasi trukciodama. Kur ieskot bedos? Pakelimo jega gan gera padargus bei kitus svorius iskelia be vargo bet trukciodamai .
  13. Klausykit dar norejau paklaust del stabziuko pirminio veleno gal foto numestumet kaip jis atrodo ir kokioi vietoj prie to isminamo veleno jis yra?
  14. Dekui uz atsakymus. Turbut taip ir darysiu desiu mazesnio pralaidumo zarnas galbūt pades.
  15. Sveiki. Norejau paklaust del t150k hidraulinio surblio. Ar jums teke susidurt su tokiu atveju kai t150 siurblys kelia penelyg greitai? Ar reguliuojasi hidraulinio siurblio apsuku greitis. Nes mes turim t150 tai neina nei kultivatoriaus normaliai uzverst letom apsukom nesveikai greitai kelia siurblys nš40.
  16. O kuris daviklis gali but kaltas del sios bedos. Sedyne isemus matosi trys davikliai su fyskemis. Gal kas zino?
  17. Sveiki. Problema traktoriui valtrai 8050 pusiau automatas. Yjungiant begi ir vaziuokant i prieki issijungia (atsijungia) transmisija ir sustoja. Sustojus nieko nebereguoja. Letai vaziuojant neatsiranda problemos o tik sukeli apsukas iki1500rpm vazioujant bet kokiu begiu ir atsijungia. Uzgesinant ir uzvedant traktoriu vel veikia transmisija. Kame bedos gali būt???
×
×
  • Create New...