Jump to content

Zuikutea

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Zuikutea reacted to Honda in Fendt paruosimas automatiniam vairavimui   
    Galite ir pats susimontuoti įrangą. 20 valandų neveltui yra skaičiuojama, iš esmės ne 2 laidus ir 3 žarnas pajungti. Plius visada į preliminarias darbo valandas yra įtraukta nenumatyti pritaikymai ir panašiai.
     Bet kuriuo atveju, servisas bus reikalingas atnaujinti programinę įrangą ir atlikti kalibraciją, o jeigu kažkas neteisingai sujungta dar ir sutikrinti ir surasti kas negerai. Kas liečia kalibraciją , nereikia skaičiuoti jokių droselių ir panašiai. Tam yra programinė įranga, kuri ir nustato kokiam technikos vienete įranga yra sumontuota ir kaip ji turi veikti. Jautrumai nustatomi kabinoje, monitoriaus pagalba. Realiai keičiama reakcijos laikas ir greitis proporcinio vožtuvo.
    Komplekte yra viskas ko reikia, Vožtuvas, hidraulinės žarnos bei jungtys, laikikliu komplektas, laidynai, kabinoje ir išorėje, kontroleris.
    Gaila neturiu po ranka nuotraukų kaip atrodo sumontuota i Fendt traktorių bet esmė į visus tokia pati. statai komponentus, mygtukus i jiems skirtas vietas, slepi laidus po apdailom, kabini antena ir monitorių ir Judi sau laimingas. Apie atsiperkamuma kogero net neverta kolkas diskutuoti.





  2. Patinka
    Zuikutea reacted to caper in Fendt paruosimas automatiniam vairavimui   
    Mes nesenai dejom i john deera su hidraulika 3 k eur brangiau buvo, tai idejom su varikliu, o veliau ziuresim gal kada nors ir hidraulika reiks ideti.  
×
×
  • Create New...