Jump to content

Jonasz

Nariai
  • Pranešimai

    51
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Jonasz

  1. Ir dar sakyt kad mažai užsidėjo? garantuoju nupirko už 7 o prašo beveik 13. čia mažai užsidėjo? Kitas pardavėjas man pasiūlė MF 24 už 14, pagūglinu danijoje tas pats už 7, štai ir mokam turtuoliai ūkininkai bele kiek ir bado į mus pirštais kaip į turtuolius, o lobsta visai kiti.

  2. Prieš 7 valandų, Uk_Mindaugas pranešimas:

    https://www.skelbiu.lt/skelbimai/kombainas-laverda-3850-33511173.html

    Manyčiau kaina nedidelė, kas turit, minusai, į ką atkreipti dėmesį?

    Pirma šis kombainas ne iš vokietijos o iš prancūzijos, o už jį prancūzas prašo 8000 + mokesčiai. Dar šendien tinklapį yra skelbimas šio kombaino ten. Už kiek pirko lietuvis neaišku, bet bent pagal kainą gero nieko nesitikiu iš šio kombaino.

  3. prieš 12 minutes , Zilvis55 pranešimas:

    Visu klausysi - kombaino nenusipirksi. Dar neteko sutikt ukininko kuris skustusi laverda. Pats irgi turiu vienu metu patirti su Laverda 626 - viskas puiku,

    Kaip laverdos kulia žinau, 3890 ir 626 gražu žiūrėt kaip šalia jos kulia. Aišku man ant 40 ha 3650 užtektų tikrai.

  4. Nežinau ką patart, mane domina laverda, bet visi gadina didelėm detalių kainom, claas brangoki, DB 7200-7500 galvoju gal po šio sezono. Kelmėje pardavinėje lygtais DB 8700 už 16,5. jei tvarkingas tai manau jis tikrai našus, bet neįpirksiu tokio ant 40-50 ha.

  5. 2015 m kai buvo palankūs visus žieminius kviečius nusikūliau su D3000 per 4 dienas, o 2016 m. buvo dienų, kad kviečius buvo galima pradėt kūlti tik prieš 7 val vakaro, tai su savo  mažiuku net iš kiemo nevažiuodavau dėl dviejų bunkerių arba 3 tonų. O su našiu būčiau galėjęs 8 tonas arba dvi keturtones prikulti . Štai ir atsakymas tiems kas sako, kad jei neturi daug  priekabų tai ir su našiu nieko nepadarysi. PADARYSI!

  6. Anderson 2015-2016 žiemą prie - 19 ant plikos žemės iššalo praktiškai 100%, pernai DK sensei prie - 20 laipsių ir prie minimalaus sniego 2-5 cm atsilaikė gerai. šiuo metu sniego koks 1-2 cm ir tai ne visur. Bus matyt kaip tas jos išgirtas DK sensei žiemkentiškumas.

  7. prieš 2 minutes , ugerlose44 pranešimas:

    Įdėdi 5 mm. sėtą ir varai gazas dugnas

     

    prieš 2 minutes , ugerlose44 pranešimas:

    Įdėdi 5 mm. sėtą ir varai gazas dugnas

     

    Aš dar prieš 7 metus kai tik ruošiausi pirkti kombainą mačiau video kaip su tokiu kulia rapsą, bet tai nieko nesako, išbarstyk iki pusęs topos daugiau nei rimtas kombainas ir jau neverta net pradėt pačiam kulti. o gal aš klystu gal tik kokiu 100 kg daugiau išsibarsto?

  8. prieš 1 minutę , Remse pranešimas:

    Geriau pasamdyti kazka su rimtu kombainu ir rapso stalu. As pats turiu D4000s tai ir nekuliu rapso pats. 

    Tą patį ir  aš darau - pasisamdau rimtą kombainą, bet domina kaip kuliasi su D3000 ar 4000. Dėl visako turiu pasigaminęs rapso sietą jei negaučiau kam nukulti.

  9. kaip ir rašiau 1 euras grubiai. kai tvarkiau dėžę prieš du metus tai diskas geras. todėl ir sprendžiu kad visų pirma variatorius prie variklio, nes padidinus greitį diržas jame trupučiuką pakeičia vietą ir pradeda važiuoti į kalną, o ir diržas ne stebuklas, aš jo dar nekeitęs.

  10. Prieš 21 valandų, Biesas pranešimas:

    Gaminaisi, nes kitur negavai ar tai daug pigiau? Juk nemanau, kad ta guma gali būti brangi?

    Pavarų guolius tepu kartą per savaitę, kelis paspaudimus. Ten geltona spalva tepimo taškas pažymėtas. Berods intervalas 50 valandų. Pasmane ten viskas gerai, juolab, kad restauruotos pavarų guoliavietės ( čia silpna šių modelių vieta ) tie traškesiai kyla iš dantračio esančio pusašyje. Viliuosi, kad buksuojant pateko žvyro ar pan. Ir kliūna dantratyje. Toks pats garsas būna guoliui pabirus. Kai jo skeveldros dantračio tepale susimaišo. 

    O tau antra pavara nelipa po sankabos disko pakeitimo?

     

    Taip neradau, pats nesidariau nes plastena padarė kokybiškai ir už man priimtiną kainą. Sankabos diską keičiau kai tik pirkau kombainą. Nenori lipti antru ne vien dėl sankabos, bet ir važiuoklės diržo ir varijatoriaus. Kaip jau minėjau kai pajuntu, kad nenori lipti į kalną varijatoriumi padidinu greitį ir pradeda lipti tada. 4 metus be pirmo bėgio dirbau tai, kad visai nelipa antru negaliu sakyti.

  11. Elevatoriaus gumas pagamino plastena, padariau brėžinuką ir tiek. vieną elevatoriaus grandinę su visom gumom dėjau naują iš jurevičiaus tai tiek strigo elevatorius kad žiauru. jau galvoju dėt seną nes gumas pasigaminau ir jai. Pavarose yra guoliai su tepimo taškais reik kas keli sezonai patepti. ir man antru kartais nenori lipti į kalną arba per varijatorių didesnį greitį arba pirmą. sankabos diskelį pritaikiau nuo lengvos mašinos. Parduotuvėje klausė kokia mašina sakau tokios jūs nežinot:)

×
×
  • Create New...