Jump to content

tadas6069

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius tadas6069

  1. prieš 4 minutes , TomCat pranešimas:

    Sveiki , paskaiciau tema , susidare nuomone , kad cia tabako specai tiesioginia zodzio prasme ruko šiena . Tabako lapai Virdzinija _Berly , susmulkinti makaronais 0.8mm . Skaitau , kad neapdirbtas tabakas netinkamas vartojimui (griauzia gerkle , sunkiai traukiasi , skonis šieno) senelio tabakas . Niekas nebande termo apdirbimo ar po presu suspausti , kad taptu normaliu tabaku ?

    Virginia gold, arba latakia auginu (pirkau iš ricardasd) nėra jokio skonio šieno ar gerklės griaužimo, paprasčiausiai reikia auginti gera tabako rūšį ir viskas bus ok ;)

  2. prieš 59 minutes , ricardasd pranešimas:

    Isimu vidurine lapo gysla ir dedu lapus viena ant kito , paskui standziai susuku ir su astriu peiliu pjaustau norimo didzio ( makaronus) supjaustes ispurenu ir jeigu dregni padziovinu .

    Supratau, dėkui. Mačiau yra pirkt smulkintuvų su rankena sukamų, įdomu kaip jie veikia

  3. prieš 22 minutes , dūmialis pranešimas:

    Sveiki! man iki aparato dar labai toli, bet po truputį judam, gaila nuo sodinimo nei lašo lietaus, tikriausia teks laistyti....

    dar ir vėjas buvo išguldęs, bet tik kelis teko parišti.

    004.JPG

    005.JPG

    003.JPG

    006.JPG

    007.JPG

    009.JPG

    Gražiai atrodo, pas mus lietaus irgi nei lašo, kas antra diena laistau, ryt įkelsiu nuotrauką :)

  4. Prieš 3 valandų, ricardasd pranešimas:

    Tuomet bandikit dariti taip, kai lapai visiskai isdzius ty kai pagrindinio lapo gysla bus sausa kaip medis , tada sausus lapus ineskit i dregna patalpa kad jie sudrektu ir isimkit pagrindyne lapo gysla , lapus susukit ir supjaustikit , ispurenkit ir praskiedus su vandeniu metu alieju nupurskit , tik truputi kad tabakas butu vos vos dregnas , ispurenkit ir ant skardos išsklaidikit ir dziovinkit ( as dziovinu ant pečiaus) Tabakas turi gautis kaip granuliuotas .

    Ačiū, skarda ant radiatoriaus padėsiu manau gerai bus, reiks eksperimentuoti, gal pavyks kažką gero atrasti :D

  5. Prieš 2 valandų, ricardasd pranešimas:

    Tadai , kad nerukote tai šaunuolis ! O kalbant apie tabako rūkymą , tai prie jo rekia priprasti nes jo skonis kitos , tai gaunas kad turesite du užsiėmimus , pirma užauginti tabaka o antra eksperimentuoti kad pasiekti gerą tabako fermentacija . 

    Fermentacija tabako čia beveik tas pat kaip geras fermentuotas vynas ty kuo geresnis vynas tuo jis brangesnis .

    Na taip, galvoju kažin kaip būtų jeigu lapus nuskynus, padžiovus ir kas kažkiek laiko nupurkšti mėtų aliejumi, ką manot? Jaustųsi mėta?

  6. Aš asmeniškai nerūkau, bet sugalvojau auginti, nes tai bus šioks toks užsiėmimas, o ir šeimoje yra daug rūkančių. Jei pavyks (bus įmanoma rūkyti) tai duosiu šeimos nariams rūkyti, o man bus užsiėmimas (Na gal dar eurų truputį gausiu jei pavyks) :D Turbūt keistai skamba :D

  7. Prieš 11 valandų, dūmialis pranešimas:

    Sveiki. Procesas prasideda. Norėjau bent savaite vėliau, bet darbo reikalai pakoregavo. Manau, jeigu reiks pristabdyt augimą nesunku, mažinsim temperatura... 

    Jeigu kam labai reikia, galėčiau po koki 100 sėklū atseikėt, o rudeni tai tikrai pasidalinsiu su visais norinčiais....

    001.JPG

    Kiek žadat daigų sodinti?

×
×
  • Create New...