Jump to content

Zemaitis7

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Zemaitis7 paskelbtas turinys

  1. Sveiki, norejau paklausti kaip reiktu padaryti vaderstad rapidui 4m 1997m. technologines vezias kad uzdarytu ne du tarpueilius bet tris. Ačiū
  2. Gal daugiau padarytum foto is kitu kampu?
  3. Sveikas, tai padarysi tas foto ar kaip?
  4. Ziurek gal galetum keleta nuotrauku padaryt kaip esi pasidares nes as noreciau pasidaryt, tai idejos nepamaisytu. Dekui
  5. As ir svarsciau det dar viena stanga bet yra reikalu biski padaryt tuos laikiklius ir ta reguliavima kad vienodai reguliuotuos viskas.
  6. Pas mane neber lenteles bet kazkur 95-97m jinai pas manes, kas ten kiek pamenu lyg ir vienodos atrodo pas manes
  7. Tai tame ir esme kad maziau reiktu tik kazin ar tvirtinimas tinka, sakau gal kas esat deje ir zinot.
  8. Pas manes lyginimo lentos lopeteles tos siauros o tai kazim noragelius lyginimo lentai eitu sudet tuos placius ar reik det siauresniu nes pas manes ten ju beveik nei vieno ner keli tik uzdeti
  9. Kad ten kur ratai eina yra po tris nagus tai jie lyg ir r normaliai dirba tai manau tokiu pat kampu sudejus kitus turetu but gerai. O kokias tarpais dejei gal atsimeno mazdaug?
  10. Sveiki, norejau paklaust nuomones, pas manes senasis rapidas tai idirbimas tik dvi eiles lyginimo lopeteliu be dalies norageliu, tai dabar kiekvienai lopetelei pirkt noragelius dideli pinigai gaunas, tai svarstau jeigu pirma eile pakeist vietoi lyginimo lentos sudeciau kultivatoriaus nagus o antra palikciau lenta ir nuo pirmos eiles sudeciau trukstamus norageliau. Tai kazin ar butu kazkiek geriau nagai vietoi lyginimo lentos ar atvirksciai kaip tik butu blogiau? Aciu uz atsakymus.
  11. Sveiki visi, planuoju pirkt kombaina MF 38 bet siulo ir Droninborga D9000 o jo ir kaina mazesne tai svarstau kas geriau butu. Ir dar yra siulymas Laverda 3890 kaina kaip ir Droninborgo o MF ant 4000€ brangiau tai kas geriau butu?
  12. Pas manes tas pats tai idomu irgi ka greit galetu padaryt
  13. O kazka ten padaryt iseina ar jau reikia keisti?
  14. Sveiki, padekit sejamoji 4m 1995m. Sejant po kiekivieno nuleidimo po biski dideja gylis kol galiausiai visai nusileidzia kas gali but?
  15. O negali butu kad padavus srauta nuo traktoriaus visad su tuo autopilot ant up pakelia i virsu tuo a paciu pakelia zenklintuva o ant down nuleidzia iki reikiamo gylio tada nuleidzia zenklintuva ir varai toliau ar as ce nusisnekejau?
  16. Pats neisivaizduoju kam tai ir galvojau gal kas papasakos kam ji skirta
  17. Sveiki visi, gal galit kas pagelbeti ir pasakyti kaip veikia sios sejamosios kompiuteris? Nupirkau sejamaja 1995m. 4 metru.Ir nelabai isivaizeuoju kaip kas turi veikti? Is anksto aciu!
×
×
  • Create New...