Jump to content

Tomekas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Siauliai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Tomekas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tomekas

    Česnaku auginimas

    Naudosiu vienos vagos nuėmimo įrenginį, kuris iškart nupjauna lapus, tai ant džiovinimo iškart galvos, o valymui iki kitų metų turesime stalą automatinį. Tik dar vienas klausimas šaknų nupjovimas, nes norisi kuo mažiau rankinio darbo. Gal turite pvz iš įrenginių, kurie patikrinti ir galite rekomenduoti ?
  2. Tomekas

    Česnaku auginimas

    Suprantu, kad ankstoka, bet klausimas, nes norime šių metų gale užsisodinti 2 ha ploto česnakų. Ar yra tikimybė iš čia esančių gauti 1,8 t. sėklos šiam plotui. O gal pataisysite, kad tiek neužteks ? Sodinimas mechaninis -sodinamoji. Antra: ar turite komentų apie šias sėklas ? therador, messidrome.
  3. Tomekas

    Česnaku auginimas

    Aš jau imu derliu .. žieminiai ... pridedu vakar dienos nuotrauka. Noriu parduoti kiekis apie 500 kg. Ar žinote kas superka tokius kiekius, nors ir nedidelis.
  4. Tomekas

    Česnaku auginimas

    60 kg. i 2.5 a. tikrai stambiai atrodo.
  5. Tomekas

    Česnaku auginimas

    Sveiki, noriu pasiteirauti Jūsų, gal jau dabar galima pas ką nors rezervuoti žieminių česnakų sėklos ~ 200 - 250 kg. ? Esu naujokas, auginau tik del smagumo. Savo planuoju tureti apie 100 kg.,nes noriu užsėti apie 30 a. Apytikslisi kalbant uztenga 10 kg/a ?
  6. Tomekas

    Česnaku auginimas

    siemet sodinsiu 1 ha .. seklos turiu ~ 500 kg zieminiai. Kita dali manau is kazkur isigysiu. Kokia atveztine sekla butu teisingiausia ?ieskoti nors laiko neperdaugiausia liko ... kiek jusu istorija/tikimybe prikasti derliaus, kad butu kitiems metams likusiems ha... noriu kad suprastumet teisingai ruosiuosi 2018 metams.
  7. Tomekas

    Česnaku auginimas

    Sveiki, esu naujas cia dalyvis. Noriu jusu patarimo. Pora metu jau pamegiui auginame cesnakus ~ 12 ar (zieminius) nesame ukininkai tiesiog turime laisvo ploto ir atrodo sekasi kaip ir neblogai, taciau viskas atliekame daugiausiai ranku darbu,. Atejo laikas kai norisi uzsodinti didesni plota. Norimas uzsodinimo plotas 3 ha. todel automatiskai rankas keisime technika. Planuoju investuoti i sejama 3 vagu ir kasamaja 1 vagos. Ar tai protingas poelgis ? :))ekonomine prasme. Investicijos asmeniskos. Ka patarsite del laikymo salygu busimo derliaus ? koks optimaliausias variantas, nes didelio sandelio kol kas nera. Dziovinti ar tiesiog parduoti tik nuimta derliu . Aciu.
×
×
  • Create New...