Jump to content

SPECAGRA

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario SPECAGRA paskelbtas turinys

  1. Gal galima būtų sužinoti, kam specagra netvarkė, nedarė ir nekeitė? Asmeniškai pasidomėsiu. Šiaip mūsų servisu žmonės patenkinti, O tai čia mėtomės frazėm,o ne faktais.
  2. Gi mes ju negaminam :), atstovaujam ir servisu rupinamies. Visos bėdos kurios yra besikartojančios ,eina į gamykla o ten jau inzineriai ziūri kur kas buvo netaip, bet kaip zinia tokie procesai per diena nepasidaro.
  3. Kiek galvu tiek nuomoniu Gediminai, viesem ukininkam neitiksi juk, vieni turi viena patirti kiti kita, kai tenka nuo 10-iki 20 skirtingu nuomoniu per diena iš ukininku išgirst, tai didzioji dalis kas turi zetora patenkinti. Tik kaip taisykle bloga patirtis sklinda daugiau, niekas dazniausiai kai gerai ir patenkinti nereke, o kai jau kas negerai tai visa gerkle sauks kaip blogai.
  4. kokio modelio ir HP? Užmesk aki i zetor.lt galėsiu nušviest kaina:)
  5. Dėl forteros bazes tai pagal modeli (pridedu lentele), kiekviena modeli smulkiau zetor.lt galima paanlizuoti.
  6. SPECAGRA

    zetor

    tada sorry matyt neviska nuskaičiau
  7. Matosi kad mažai ką zinai apie ZETOR :D, kokio tipo sankaba tau nelaike? yra triju tipu... ratu bazė trumpa? yra tarkim forterai ar proximai 3 ratu bazės,pagal poreiki. Jeigi žinai koki gamintoja kuriam neišlenda kažkokiu bėdu pasidalink, manau visi ta gamintoja pirks ir bus amžiaus paslaptis atskleista, nes aš asmeniškai negirdėjau tokio gamintojo kur nebutu vienokiu ar kitokiu bėdu. Tik labai aišku pasidaro kas taupo pinigus kas vėjai leidžia kai reikia technika tvarkiti. Tūrbut neiperkat mažo šudelio ir už mtz geriau pasauli jum nėra, arba turit brangios technikos ir viska lizingai suryja, ir vėl pavydas, kad kiti nuveikia visus ūkio darbus ir pinigu per metus sutaupo,o jum vis sunkiai sekasi .... Tad reziumė , žemė apvali, visko yra pagal poreiki, bet tokia nuomone kad tas sudas tas auksas, parodo kiek placiai mastot.
  8. Sveiki, ar yra forumiečiu norinčiu daugiau sužinoti apie ZETOR 'us? kadangi pats jais prekiauju, zinau visas modifikacijas, komplektacijas. Labai idomu butu suszinoti jau senai turinciu Zetor klientu atsiliepimus?
  9. Cekisku sudeliu gali pavadinti tik tas kas jo neipirko, nes kokybe isliekam verta su mtz net ner ka lyginti, cia kaip sakyti kad ŠKODA sudelis o Žiguliukas jeaga, keistas mentalitetas. Nepyk Gediminai, bet keistas Jusu mastymas
  10. SPECAGRA

    zetor

    Tai ar isigijote majora? noriu pasiteirauti atsiliepimu? nes dauk kas nesuoranta is ko kaina susideda , ned majoras yra dvieju tipu...
  11. SPECAGRA

    zetor

    MTZ patikimumo etalonas?????wtf , dirbu sklientais tai sita fraze anuliuociau
  12. Sveiki, gal kas turit vartoma,4 korpusu ,su lingine apsauga plūgą naudota parduoti?

×
×
  • Create New...