Jump to content

jaunelis

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario jaunelis paskelbtas turinys

  1. jaunelis

    tx36 hydro

    Sveiki. Reiketu tx 36 elektros schemos. Gal kas turite arba zinote kur galima rast. Niekaip neatkapstom uzvedimo laidu
  2. gal galima butu suzinot kokia ta kaina? mes taip pat planuojam isigyti kazka panasaus
  3. Sveiki. Renkuosi nauja smulkintuva ir noreciau suzinot dirbanciu su tuo daiktu nuomone kurie peiliukai yra geresni? Y formos ar skaptiniai? ir kurie is ju maziausiai bijo akmenu? Kazkaip linkstu labiau i Y formos peiliukus
  4. Mes turim agrofarma, kolkas apie 150 motovalandu prasisuko, problemu nebuvo. Labai paprastas traktoriukas, viskas patogiai isdestyta, triju korpusu vartoma tempia be problemu net ir moly. Kad rinktas italijoj tai cia teisybe.
  5. jaunelis

    Supaprastinta ES parama

    Sveiki. turiu toki klausima? jeigu esu iregistraves uki vienerius metus, per ta laika pasinaudojau jaunuju ukininku parama, esu baiges aukstaji zemes ukio issilavinima, ar galiu pasinaudoti supaprastinta modernizavimo parama praejus metams nuo ukininkavimo pradzios?
  6. Sveiki. esu jaunasis ukininkas ir dalyvavau paraisku priemime pavasari, atejo patvirtinimas kad gausiu parama. dabar iki 21 dienos turiu suktis kad suspeciau surinkt reikiamus dokumentus ir vaziuot pasirasyt sutarties. Taigi iskilo tokia beda, kad buvo paraiskoje nurodytas 100 arkliu traktoriukas ir plugas, taciau turbut nelaiku persigalvojom ir noretume imt 120 arkliu tik traktoriuka. Ar dar yra tokia galimybe pasikeist ir kaip tai galima butu padaryt? Skambinau siandien i nma tai man ten nieko gero neisaiskino, atseit atvaziuok pasirasyt sutarties o paskui ja bus galima ten kazkaip pakeist Taigi gal jus cia zinot kame saknys, gal kam nors taip buvo?
×
×
  • Create New...