Jump to content

vvilme

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario vvilme paskelbtas turinys

  1. Per sunki tikrai. Pakels priekį keliant bulviasode.
  2. Mulceris mulceriui nelygus. Su plaktukais reiks didesnes galios, su Y formos peiliais maziau. O visi tie pasvaiciojimai, kad imk 25 ag ir viskas tai yra neobjektyvu. Tokios galios traktoriai jau didesni. O jeigu nori apsitvarkyt aplink namus ir tarp medziu, tai mazesni gabaritai privalumas. Provezos plotis velgi turi reiksme jeigu darai vagas. Ir ne paskutinis argumentas kaina. 14-16 ag paimsi uz 3000 o 25 ag uz 5000. Paskaites jusu foruma ir as norejau galingo, bet labai dziaugiuosiu, kad yra zmogus, kuris dorai paaiskino kas apie ka ir padejo issirinkt tinkama mano poreikiams. Jeigu reikia galios, tada jau normalu imi traktoriu ir dirbi. Paskutinis argumentas kuro sanaudos. Zodziu kiekvienas mes turim savo poreikius ir supratima apie pasauli.
  3. Pirk 14ag, jo tau pilnai užteks apie namus žole su mulčeriu nusipjaut. Gali kabint žolepjovę iš galo, tu pačiu šienapjoviu yra 1m pločio. Aš su savo 15 ag Kubota B1500DT pievas mulčiuoju su 95 cm mulčeriu 5 bėgiu, jeigu žolė neviršija 30 cm. Ir priekaba malkos parsiveži ir t.t. Apsiariu, bulves pasodinu, jas apvagoju ir nukasu tuo pačiu traktoriuku.
  4. Mano poreikiams reikėjo šito dydžio traktoriuko. Galingesni jau perlipa matmenis. Šitas nupirktas darbui aplink sodą ir namus. Tas pats ratų plotis labai tinkamas šio dydžio. Labai norėjau galingesnio nes būtų buvę galima pasikabinti mažą miško priekabėlę su manipuliatorium, bet tada kitiems darbams jau trukdo gabaritai.
  5. 2800 kainavo šis daiktas. Žinok ir man pačiam tas parašymas kaip reklama skamba
  6. Nemanau, kad reklama. Paprasčiausiai pasidalinu patirtim. Jūsų giriamas Gringrasas mane labai nuvylė. Pagal nuotraukas ir pokalbį telefonu pas juos Kubota buvo labai gero stovio. Nuvažiavus virš 200 km į vieną pusę pirkt to traktoriuko, radome tiesiogine to žodžio prasme surūdijusio metalo krūvą, išbeslta viskas kas įmanoma. O telefonu aiškino, kad tik sėdynė surūdijus ir nuotraukoj atrodė tvarkingas. Kai paklausiau kodėl melavo, sakė nuotraukas sumaišė...Litechnija man irgi labai patiko, traktoriukų stovis tvarkingas, paruošti pardavimui, švarūs ir gražūs. Tik kaina nuo Traktoriukai 24 neparuošto pardavimui skyrėsi mano atveju 1200 eur. Įdedu nuotraukas ką pirkau iš jų ir ką iš jo padariau per kelias savaites. Taip sakant nuotrauka prieš ir po
  7. Apvaziavau besirinkdamas nemazai pardaveju. Gringrasas, agroteksas neverti demesio. Litechnija ir traktoriukai24 rimciausi pardavejai. Litechnijoj brangu, traktoriukai24 didelis pasirinkimas ir kainos geriausios. Man aptarnavimas labai patiko, nesu as is tu kuriam reikia, kad apie mane sokinetu ir pasakas sektu. Matau daikta ir derinuosi kaina. Tinka imi, ne, vaziuoji toliau. Pas juos dideli srautai, todel nera ko noret, kad butu labai paslaugus. Bet kas liecia traktoriukus, tai didziausia pasiula Kubota. Pasiemiau uz tikrai gera kaina. Idejau 300 eur ir turiu kaip nauja. Ka su pardaveju sutarem viska padare (pakeite akumuliatoriu nauju, uzdejo frezai ratukus, bako kamsti uzdejo ir kuro filtra pakeite). Pats nevaziavau pasiimt, nusiunciau vairuotoja, netikejau, kad bus viskas padaryta, bet viskas buvo kas zadeta padaryta. Uzsiregistruot padejo, kiek skambinau visada atsiliepe ir konsultuodavo. Pirksiu kita, nesiblaskysiu ir vaziuosiu tik pas juos.
×
×
  • Create New...