Jump to content

track01

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius track01

  1. Prieš 13 valandų, Daidas pranešimas:

    Gal kas pobugny emet?Kaip jis isiima,reiks pasitvarkyti kaip baigsi javapjute,nes palinkes siektiek.

    Atsijungi kederi, atsuki 4 varstus is sonu ir istrauki. Dar galima  nusukt tokia skarda nuo pobugnio priekio lengviau isimt bus.

  2. 48 minutes ago, PPP pranešimas:

    Sveiki. Turiu problema kuliant avizas su volvo 830. Kemsa ir strigdo sraigta apacioj vairuotojo pusej ir varo i bunkeri su visom siukslem avizas. 

    Didink veja  man taip buvo biski padidinau ir praejo. Dar gali nuleisti biski ta skarda  kur uz sietu neleidzia nukristi  siukslem ir  varo ant perkulimo.

  3. Ten prie rato atlaisvink vaziuokles dirzus, ten daugiau nereikia nieko daryti.  tada virsui reikia nusiimti apsaugas nukabinsi vaziuokles dirza ir gan patogiai gales prieiti prie  hidro siurblio ji irgi reiks  atlaisvinti, kad galetum  nuimti kuliamosios dirza.

  4. 1 hour ago, rol2rekva pranešimas:

    Imesk, perskambinsiu per parduotuves tada. Ačiū. Prie to pačio kaip lengviau pakeist hidrosiurblio dirželį, ar nuo viršaus varančiosios ašies skriemulys nusisuka, ar iš apačios atleist reikia važiuoklės diržą? Ačiū

     

    20170807_123736.jpg

  5. Prieš 18 valandų, djmindaugas pranešimas:

    laba diena volvo s830 vairuotojo visa platforma juda kazkur vibracija nuo kazko yra bet nerandu kur gal kam buve yra ir zino del ko vibruoja tiesiog juda ta platforma ant pilno gazo. o tas kur pakabintas kazkos tu skivai vienas i apacia dirzas eina o ant kito skyvo i virsu eina tai gal ten kas nors negerai? gal zinot hidraulikos filtro koda ar pritaiket nuo ka nors?

    Man taip  buvo, variatoriaus  dirzus itempiau ir praejo. buvo dar ir visas tas itempimo mechanizmas isdiles, teko restauruoti.

×
×
  • Create New...