Jump to content

x20

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

x20 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. pirmiausia įsitikink, ar rasoja per rato salniką. Man pavarvėdavo dešinėj pusėj prie galinio rato ašies-rytą rasdavau balutę. Nuėmiau ratą, tada dar skardą, dengiančią greičių dėžę. Radau iškritusią aklę iš gr. dėžės(skardinis kaušelis apie 22 mm. skersmens). Įdėjom plastmasinę ant hermetiko- kol kas laiko.
  2. Aš iš Panevėžio (jeigu ką).
  3. į priekinį tiltą pilu apie 2 l tepalo. Jeigu, įjungus tiltą, važiuojant girdisi ūžesys, truputį dapilu.Kadangi iš abiejų reduktorių vienu metu nebuvau išleidęs viso tepalo, tikslaus kiekio nežinau. Per daug pilti nesinori, nes alsuoklio ten nėra , pakaitus, pradeda rasoti per silpniausią vietą. Kadangi mano tiltas daužtas, varžtus veržiu atsargiai, po kiek laiko tenka pavaržyti, ir tepalas nustoja rasoti. Ardant, berods, 3-ią kartą , pažeidžiau tą salniką, apie kurį Jūs rašote. Utenos GRINGRASE rado tokį naują. Mokėjau apie 10€.
  4. patyrę miškininkai buvo sakę- važiuodamas mišku, žiūrėk tik į priekį. Primiršau šitą pamokymą- turiu rezultatą. Aišku, dėka to - išmokau atsargiau vairuoti. Svarstau galimybę pritaikyti kitokį tiltą.
  5. Kadangi esu sudaužęs x 20 priekinio tilto reduktorių, tai teko ne vieną kartą jį ardyti ir suvirintą vėl surinkinėti. Galėčiau padėti tel. 868044122. Kaip tik eilinį kartą surinkinėsiu tiltą turbūt antradienį( kovo 21d.). Gal matėte kur nors x20 parduodamą detalėmis- pirkčiau tiltą .
  6. Ačiū, būtinai pasidomėsiu. Laiko ir man po daržus, po pievas, bet turiu darbų miškuose, kirtimuose. O tenai anksčiau ar vėliau randi kelmą.
  7. Sveiki, kolegos. Skaitau, ką Jūs rašote, naudoju Jūsų patirtį. Turiu SATURN x20. Dirbu su juo treti metai. Viskas būtų ok., bet prieš porą metų ,,pabučiavau" miške medį su priekiniu ratu . Trūko priekinio tilto dešinės pusės reduktoriaus korpusas(špyžius). 6 kartus virino įvairiose firmose. GRINGRASE sustiprino, suženyjo su plieniniu dangteliu. Visiems jiems esu l. dėkingas, bet vis tiek nebelaiko. Pavažinėju kelis mėn. iki pirmos didesnės vagos ar duobės ir vėl sutrupa. Bandė Panevėžyje padaryti brėžinį ir pagaminti iš plieno, bet atsiprašė, kad per sudėtinga ir per brangu , tai vėl suvirins ir atiduos. Prašau pagalbos, gal įmanoma gauti visą tiltą? Pamilau šitą traktorėlį ir be to, nenoriu kažkam įpiršti su tokiu gedimu.
×
×
  • Create New...