Jump to content

valtra 161c

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius valtra 161c

  1. 1 minute ago, Amber said:

    Užsivaišino matomai. Pazystamas tik dirbantis uky pas kita vare paziuret. Manes ir nepakviete nes matyt del to kad traktoriaus nenusipirkau is ju o is kitu nupirkau :/ na bet jau cia vadyba sudely sumale evos. Negrazu sakyt taip bet nesmagu kai puzbrolis vyriausias infzinierius evos  tai bent tai galejo inponuot kai meginau is ju traktoriu ziureti.  Tai komercinio uztruko laukt ir lyg negavau kaip ir skambucio laukiau  pora savaiciu kai sako ryte paskambinsiu, kita karta gal taip nebus tikiuosi :)

    panašu kad vaišino tik praetų metų klijantus nes aš irgi nesulaukiau kvietimo nors kombainą pirkau užpernai

  2. 1 hour ago, uk.algis said:

    Jau is rudens susiformave papildomi kugeliai, o saknies storis pakankamai geras. Veisle minerva hibridas , seta rugpjucio 12 su noraginiu skutiku.

    Tik saknies kaklelis kiaurokas nors boro gal 2l gavo , trumpinta per du kartus , pirmasik su caryxu , antra su juventus. kada sėti rapsai koke veislė

     

    20170304_153224.jpg

    20170304_153508.jpg

     

  3. 1 hour ago, azizas said:

    pievu tikrai niekas negaletu smulkint jei neturi gyvuliu kazkokia nesamone gaunas svaistomi pinigai vejais ar taip turi buti neukinikauji isnuomok kaimynas smulkina sakau leisk nuganysiu ne dar jam turi sumoket

    tikrai kvailas tas tavo kaimynas nes jaigu deklaruotų ganomą pievą gautų didesnę išmoką

  4. 25 minutes ago, Gita said:

    wydai63, jei net pats nedeklaruoji ir nenuomoji, tai negi tau gaila, kad žmogus dirbdamas tavo žemę dar gaus menką kompensaciją, kitaip sakant ant saliaros, nesuprantu, vat čia tikrai NESUPRANTU, kodėl neleidi deklaruoti, žaba dusina, kad žmogus turės bent kiek naudos iš TAVO žemės.

    Sofkinis ir savininkas tai tikrai ne tas pats. Man sofkinis- tai kytrai ...., kuris sako, kad tu dirbk žemę, o jis deklaruos, arba prisinuomos visokios žemės kavalkų, o pats sėdi pvz vilniuj ir tik nusmulkina laiku arba ne.

    kur girdėtas šūkis žemė tiems kas ją dirba.blogiausia manau tai kad nedirbdamas gauna pajamas ,netaikau nuomotojams to nes jų žemė vistiek nedirvonuoja

  5. On 2017-02-17 at 21:21, manttys said:

    azofoska yra 16 16 16

    kad gautum vienoda trešimą, gali įstręšti 162.5 kilogramus azofoskes (kainuos 43 eurai) arba

    100 kilogramu 10-26-26 ir 48,48 kilogramo salietros (n33), salietra 186 eur, tai tam paciam kiekiui veiklios isleisime (30.5 eur + 9 eur = 39.5)

     

    gauname 8 proc. sutaupyma. ar teisingai paskaiciavau kazi..

    kaip ir teisingai bet šešioliktukas viena granulė o tai pliusas aš rinkčiausi šešioliktuką kad ir brangesnį

×
×
  • Create New...