Jump to content

Miegalius

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Miegalius

  1. 33 minutes ago, Arminas666999 said:

    Na jis pigesnis ir turi 5 metu garantija. O egzotika tai stereotipas.

     

    Man kokiu 30a plotui, del to ir galvoju ar butinos tos antivibracines sistemos ar uztektu jai tarkim noriu 2kw tai stihl 260ce, nes 410ce su 2kw brangesnis ant 140 euru del antiviracines sistemos ir kuro regulevimo automatinio. Aš noriu iš jų kažkurį išsirinkt tik neapsisprendžiu.

     
     
  2. On 2/5/2017 at 22:13, Dr.Zoidberg said:

    Aš 10 metų pjoviau su Stihl FS55 , katras buvo 0,9 kW. Nu ir pjoviau, viskas normaliai buvo. Po jo, FS 130 atrodo kaip raketa.  Jeigu tikrai tik žolei pjauti, tai pjausi be problemų. Ant jo galima montuoti peilį žolei ir netgi diskinį pjūklą medelių retinimui (kaip sykis šiandien pusę dienos su juo atidrožiau  - super daiktas).  Tie galingesni yra dvitakčiai, 130-as  - 4 taktis variklis. Mažesnės apsukos, tylesnis, mažesnė vibracija. Sakyčiau pagal kainą / parametrus  FS 130 optimaliausias variantas, bet jeigu turi keletą papildomų eurų, gali imti ir galingesnį , galios niekada nebūna per daug.

    O kaip manai verta už šita shtiliu moket 849 eu? http://www.ginalas.lt/stihl/lt/produkcija/stihl-gaminiai/zoliapjoves-ir-krumapjoves/galingos-krumapjoves/fs-410-c-em.html ar geriau su ta pačia galia, bet be tu privalumu papildomu, bet žymiai pigiu už 709eu?http://www.ginalas.lt/stihl/lt/produkcija/stihl-gaminiai/zoliapjoves-ir-krumapjoves/vidutines-galios-zoliapjoves-9zcz/fs-260-c-e.html

     

×
×
  • Create New...