Jump to content

juctas

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

Atsakymai kurių autorius juctas

  1. Prieš 3 valandas, Mantas2342 pranešimas:

    Sveiki turiu klausimą apie seną hardi purkštuvą, 6 membranų siurblys. Žodžiu siurblys perrinktas, purkštukai , filtrai švarūs . Net nenori nei maišyt nei biškio slėgio kelt , net siurblį su filtrais vandens nėra, bandau galvot gal paskirstytojas ar slėgio reguliatorius kaltas. Bet klausimas gal kas turit patirties kaip patikrinti? Ir beje sukant ratuką slėgiui didinti jis tik sukasi ratu , bet neužsisuka iki galo , kad užsikeltų slėgį gal būt ten bėda?

    Ačiū už pagalbą

    Paėmimo vamzdis/šlanga nekiaura? gal nedakelia is apačios bačkos iki viršaus, kad užmaitintų siurblį?

  2. On 2021-06-14 at 22:17, Dainius48 pranešimas:

    O nuo ko gali but stresiukas? Pas mane ir visu iki vieno kvieciu lapai tokiais galiukais. Purksta epoksikonazolu ant veliavos. Pursktuvas isplautas gerai, daugiau nieko nedeta. 

    Pas mane irgi taspats, tai sakė, tikriausiai dėl to, kad ccc buvo panaudotas per šalnas.

  3. Prieš 6 valandas, BR pranešimas:

    Pernai geras labai buvau, tai ant Kalėdų senis, dovanų nepagailėjo :grin:, verzliasukį jau išbandžiau, nu liuks daiktas, veržles gliaudo kaip IMG_20200115_173605.thumb.jpg.feaa3b96ca62220795fa7825dc50c9f4.jpgsemkes.

    Gal nuoroda gali ikelt sito komplekto? :)

  4. Sveiki, gavau pasiūlymą išnuomti vieną arą žemės, ryšio bokšto statybai. Sutartis 25 metams, moka 120e per metus, visą sumą sumoka iškart. Kaiptik turiu sklypą kuris yra visiškai nederlingas, smėlis. Kaip manot verta prasidėt? gal kas turit sėkmingos/nesėkmingos patirties?  

  5. Neturiu, bet kiek atsimenu begiai junginejasi prie vairo. Kaireje puseje rankena pasirenki paletintos pavaros/darbines/ transportines/ reversas, o desineje puseje esancia rankena jungi 1 - 4 pavaras. Rankenos jungiasi aukstyn-zemyn,( principe, kaip posukiai)  taip pat ir kilstelejus rankenas aukstyn - zemyn.. realiai viskas daug paprasciau nei paaiskint.. :)

×
×
  • Create New...