Jump to content

SRemigijus

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

SRemigijus pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. O kelintais metais pirkai? Kiek mh buvo? Siaip jo paprastutis
  2. Sveiki, yra neblogas pasiulymas 1985 JD1055, kokia jo verte? Klaustukas ar veltis su jo transportavimu i LT.
  3. Reikia matmenu ir svorio Lietuvoje tik vakaruose maza dalis pakrantes, O UK sala, visiskai kitoks klimatas. Is kur vejas bepucia, nera skirtumo. Del Vivaro taip sake, naudoo ji furu vairams po Europa veziot, gal tas pliusas, pastoviai motorway.
  4. Beje jei kam reiks transporto paslaugu is UK galit kreiptis. Be problemu galiu nupirkti ir atvezti. Ne tik traktorius, bet ir smulkias dalis, padargus ir tt.
  5. Cia per pazistamus, kol svarsciau atsirdo kam tinka. Pardave uz 10500GBP. Siaip UK su tuo juriniu klimatu viskas rudija. Palygint motocikla UK nuvaziavusi 30000mls ir Vokietijoj 50000km jie labai skirsis rudziu atzvilgiu. Be to dar skirtumas kur laikytas, ar lauke ar po stogu. Manau cia nebent koks kompresijos testas kazka pasakys. Teko Vivaro kairiavaire is ten atvaryti, buvo tikra 80000km rida, priklause mokyklai, vaikus i Prancuzija atostogom veziodavo. Kadangi raudonas buvo visas apiblukes ir tt. Kiek kas atvaziuodavo ziuret, tai visi rekdavo, kad virs 200000km 100proc, nors automobilius UK labai lengva patikrint, kas metus technikinej zymos lieka, nieko ten nenusiksi. Na zodziu atsirado nuomos imone, kuriai tiko ir patiko. paskui po poros metu kalbejau, sake rida jau virs 300000km, nieko nedare, tik sako sankaba jau reiktu pasikeist. O del padangu tai neaisku ar keistos, rase 100/100 tai as supratau, kad naujos, gal tada orig buvo. Kai neteko su tais traktoriais susidurt labai, neisivaizduoju kaip ten kas dyla su moto h.
  6. O tai kas kiek verciasi h? 10000?
  7. Na jo mh mazos, visi apie 7 panasiu metu ziuriu. Siaip ten nelabai kas suinteresuotas h klastot, tai manau tikros. O kas liecia kaina, kiek jis vertas?
  8. Asfalto danga priekabas tampe greiciausiai. Valandos tikros.
  9. Sveiki, prasau padekite ivertinti John Deere 6120 kaina. Labai gero stovio 2005m 2550mh, pilnas servisas, naujos padangos. Kiek jis yra vertas Lietuvoje +/-? Aciu is anksto!
×
×
  • Create New...