Jump to content

T.Engineer

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius T.Engineer

  1. Prieš 7 valandas, buster540 pranešimas:

    Sulfato po šimtuka padalinau kviečiamas, buvau galvojęs ketvirtadienį kasa paduot, bet kolegos matėt prognozes į priekį? Ir lietaus ir šaltuko rodo... Kaip elgsitės? 

    As taip pat vaziuosiu ketvirtadieni su kas. Nera ko laukti jau dabar sausi pas mus laukai laksciau su salietra ir sulfatu. Dar kol prieis prieinama forma ir tos silumos bus, taip jau paauge. O veliau dar neaisku kaip bus su orais dykuma gal bus

  2. On 2019-09-19 at 21:53, Remse pranešimas:

    2.2 m 5 kojos. Sveria 1050 kg. Su kregzdem dirbu 10-12 cm. Nuemus jas iki 18-20 cm. Bet as visur pirma su lekstiniu skutiku 2 kart praskutu. 

    Su kiek arkliu tampai? ir koks greitis kai gylis apie 20 cm kai dirbi? su vamzdiniu volu pasiėmes?

    Aš irgi galvoju apie panašu skutika 2,2 ar 2,6 m prie 105 ag. Vis galvoju, kad nebutu problemu su traukimu pasiemes 2,6 m ir neis normaliai dirbti molio.

  3. Prieš 14 valandų, Robertas08 pranešimas:

    Įmanoma prie bielkės nusipirkt noraginį ar strėlinį skutiką? Norėčiau mažint arimo. Dabar turiu staltech'ą diskinį ir bdt. Nors jei arčiau rapsui,tai kviečius sėjant į rapsieną gal užtektų tik diskinio.? Sėju su rapidu.

    Pats ziurinejau tai yra staltech noraginis su vamzdiniu volu 2,2 m atrodo. Ir panasiu yra, sakyciau 1025 turetu tempti. As pats ziurineju irgi prie tokio belarus

×
×
  • Create New...