Jump to content

Jaunius1

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Jaunius1 paskelbtas turinys

  1. Jaunius1

    T-150

    Sveiki visi,prikelsiu temą,tai va kaimynas turi t150 su maz 6 cilindru varikliu,bėda tame,kad nėra sankabos,smagratis ir diskatorius nuo maz,sankabos diskai,guolis nuo t150 .Kai nuspaudi pedalą iki dugno pradeda eiti kibirkštys iš diskatoriaus,nes guoliukas atsiremia į diskatorių,bet sankaba vistiek bloga,bėgio nelabai įjungsi.Po guoliuku padėta saiba,gal ji per plona?Taigi klausiu jūsų nuomonės,kas galėtų būti?
  2. Bet gal įmanoma, kaip nors padaryti per lempute, kad užgestu jinai kai užkuri traktorių?
  3. Sveiki,taigi iškilo problema,ant mtz puskačiaus būdavo uždėtas starteris,bet greitai nuėmiau jį,nes užmiršdavau masę išjungt,tai akūmas išsikraudavo pastoviai,po to ateidavai reikdavo su virvute tampyt.Tai va sugalvojau pajungt lemputę nuosekliai per sužadinimo laidą,vieną + nuo akūmo,kita galą laido nuo sužadinmo,tai pagal esmę,kai įjungi masę lempute užsidega,kai užkuri traktoriu jinai turėtų užgesti,taip neužmirši išjungt masės,bet vistiek jinai dega,pagazuoji dar ryskiau dega.Taigi kame problema?Generatorius Gazikinis,krovimas tai yra 14,3V.
  4. Problema išspręsta ,reikėjo pakeisti tarpinę po plūdės dangteliu.
  5. Darau visaip,bet vistiek tas pats...
  6. Sveiki,taigi ištiko tokia bėda mane, esmė tokia:turiu karbiuratoriu K-16 puskaciui uždetas yra,ta va prieini prie traktoriaus,užsipompuoji,patempi virvute ir nieko,nesikuria,tampyk kiek nori,užsikuria tada, kai įpili zalyfkes ir toliau dirba kuo puikiausiai,pagr variklį suka be pridusimo,bet kažkodėl į cilindrą neateina kuro mišinys užpompavus ir nežinau dėl ko.Taigi man dabar įdomu kodėl čia taip,gal kam yra buvę taip?Pasidalinkite savo patirtimi.
×
×
  • Create New...