Jump to content

Laurynas26

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Veliuona

Laurynas26 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Radom beda prisidirbo tas cilindras ir baigesi bedos aciu visiems:)
  2. Sveiki visi gal zinote pas si traktoriu stovi vienas ar du tepalo siurbliai hidraulikos ir koks turetu buti spaudimas to siutblio kur stovi lauke beda, kad sunkus vairas sunkiai veikia visa hidraulika. Filtrai keisti.
  3. Tai tada tu man paaiskink kodel as jau dvi poras ziedu pakeiciau ir vistiek pro ta pati cilindra varo? Ir su tuo svietimu jau sakiau as elipse matavau jau su mikrometru jos nera o ziedai butu jai ne to remonto arba netilptu I cilindra idejus be stumuoklio arba butu tarpas. Parp ju o dabar tarbas yra 0,5 mm tai yra tiek kiek turi buti naujam ziedui mtz jau kitaip ten tarpas gali didesnis buti ir cia niekas nezaidzia kaip su mtz grupemis kurie deda tipo per viena raide didesnius stumuoklius I gilzes ir pridirbineja puse menesio.kad neklinytu... antradieni eisiu prie sito traktoriuko dedu nauja cilindra ismataves naujus ziedus uzglusinu galvutes tepima jai vel pasirodo uzsilus tepalas as daugiau jau neisivaizduoju nes pliundzeris spaudzia 300atmosferu vadinas gerai viskas ispurskejai nauji sudeti galva su voztuvu yvoremis nauja voztuvu lizdai ir ju takai is naujo isreiboriuoti ir pritrinti uzpyliau 646 per puse val net neisbego.todel nez tada ka dar daryti kaip tik prieisiu pranesiu kas buvo:)
  4. Bet cia tik per viena cilindra per kita nk nesidaro.
  5. Pasiziurek gali buti kertasi voztuvas nupylimo kur stovi po centrafuga ten jie yra trys kazkuris greiciausiai kertasi.
  6. Dekui bandysiu pirmadueni tvarkyti parasysiu ka radau gal kam pravees:)
  7. Ir dar jai nepasiteisins pabandysiu isvis sukeisti vietomis abu cilindrus ir stumuoklius su galvute jai begs pro ta pati tada bus alisa stebuklu salyje su t-25
  8. Tai as sakau,kad galvas keiciau jau dvi galva buvau pajinges prie tepalo stendo daviau 6 atmosferas pro niekur nepasirode tepalas ...ir tuo labiau dabar atjungta vamzdeliai svarus ir neuzsilaiko tas tepalas juose .pabandau pakeisti cilindra I kita nuvaziuosiu pirkti su mokrometru iskart matuosiu naujo elipse jai bega as nzn.
  9. Dekui visiems uz nuomone,siandiena patikrinau siurblio plundzeri viskas yra gerai forsunkes dar syki ziurejau su stendu viskas gerai pro galvute per voztuvus niekas neleidzia vel tikrinau kreipenciosios nekliba ,ziedus sudejau kaip ir visada (Top) I virsu buna parasyta pakeisiu dar I visiskai nauja gilze vel sudesiu naujus ziedus I ta cilindra ir as jau nzn kas yra jai dar begs ,o bega tikrai tepalas nes nera daugiau jam kur mazeti.,kuriau ir be dangtelio niekas ten neuzsikimse ir db kaip atjuugiau tepima netepa ir tiek...
  10. Mano pazystamas turi visus stendus kuro siurbliu ir purkstuku reguliavimo esu su juo pradirbes pusantru metu man tai nera naujiena ar koks stebuklas ir nera jokio sudetingumo pasikeisti ispurskejus ir juos su varzteliu ant kuro pompos susireguliuoti pagal bar skale.
  11. Pamirsau pamineti siandiena sudejau naujus antgalius ispurskeju ir sureguliavau spaudima ispurskejuose nes buvo ir tokia mintis ,kad kuras,bet visgi bega tepalas jis mazeja...
  12. Susiduriau su problema per viena cilindra bega tepalas per ismetima . Bedos iekojom taip pakeisti ziedai nauji pakeista nauja galvute naujos voztuvu ivores.pabandyta atjungti tepima nuo galvuciu pakeistas kitas cilindras vistiek uzsilus pradeda laseti tepalas per ismetima gal galit padeti cilindre matuota elipse jos nera.labai busiu dekingas kas patars ka.
×
×
  • Create New...