Jump to content

Ranger

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Ranger

  1. Gal kas žinot ar dar įmanoma pagal paramą ūkiui galvoti apie keturračio pirkimą, kokiai kategorijai priskiriami sunkieji keturračiai? Ir gal kas susidūrėte kaip yra su tais keturračių registravimais, internete randu kažką panašaus, jog sunkieji keturračiai priskiriami žemės ūkio mašinoms, ir registruojimi kaip ne kaip transporto priemonė, o kaip žemės ūkio mašina, ar klystu? Gal kam teko susidurti su keturračiais ūkiui ir es parama?

     

    Mano ziniom, keturaciu pirkti jau nebegalima uz parama. Taip pat sugrieztejo ir parama pirkti krovininius automobilius, dabar krovininis automobilis butinai turi buti su max 2-3 sedimomis vietomis, kroviniu skyrius atskirtas ir kroviniu skyriuje negali buti langu. 

  2. Susiduriau su tokia situacija - apleista zeme, pridyge krumu.

    Plotas gan nemazas, tad biokuro gamintojai pazadejo ispjauti krumus ir issivezti. Bet liks krumu kelmeliai.

     

    Koks butu pigiausias budas isnaikinti krumu kelmus?

     

    Svarstau toki tradicini varianta:

     

    "Isgrezti skuliu, i skyles galima žibalo ar kito degaus skysčio (ne benzino) ir laukti kol skystis gerai įsigers į medieną (tai gali užtrukti kelias savaites).  Paskutinis žingsnis – į vieną ar kelias iš skylių įmesti degtuką. Kelmas pradės smilkti, jei pasiseks, gal net ir užsidegs. Smilkimo procesas gali užtrukti kelias dienas. Galiausiai vietoje, kur buvo kelmas, turėsite duobę pilną pelenų."

     

    Ka manote? Kokie dar galimi budai?

     

     

     

×
×
  • Create New...