Jump to content

Balius

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Balius paskelbtas turinys

  1. Balius

    Jusu nuomone

    Na as bent manau reike susipazinti praktikos igauti tik po to ziureti i bandos didinima.kas is to jei turesi dideli buri o praktikos 0.. Manau daug kas pradejo nuo keliu galvu.
  2. Balius

    Jusu nuomone

    Tikrai malonu kad apsilankote Mano sukurtoje temoje ir vertinu tai ka manote.pradziai isigyciau apie 10 galvu susipazinti kaip ir kas ir aisku pasisemti praktines patirties. Del zemes ka liece aisku neperdaugiause bet manau pradziai uztektu tokios ganyklos ir pasilikti truputi zemes kaip burolam bulvem morkom o sienauti tektu is aplinkiniu kaimynu domejausi jau ir is 10 hektaru manau uztektu sienuko. Na tiesiog noretusi kad kaskiek atsipurktu islaikimas o nelaikyti vien del grozio.miska naudociau pjovimui kad aptverciau teritorija ir suskirstyti ganykla dalimis bei tvarto ir darzines restoravimui. Ir dar aisku reiktu susirasti koki darbuka juk nesedesi ir neganysi avis akimis kaip auga ir ka daro jos tik biski baisu pagalvoti kaip vesis nes forume paskaitinejau darosi baisoka kaip avis kitos turi komplikaciju atsivedant mazylius bet manau ce pavieniai atvejai ne pas visus taip nutinka kad gabalais reike mazyli traukti is motinos pilvo )
  3. Balius

    Jusu nuomone

    Na darbo kaskaip nesipurtau vaikyste visa esu proleides kaime tai suprantu ka reiske fiziskas darbas:)
  4. Sveiki nusprendziau uzsiregistruoti ir paklausti ka manote nes vistiek idomu suzinoti pasaliniu zmoniu nuomone. Gyvenu svetur gan ilga laika ir santaupu turiu jau pakankamai esu isigijes sodyba su ukiniais pastatais bei 5h zemes, misko keleta hektaru.taigi eisiu prie esmes noreciau ateity uzsiimti avininkyste ar dar vis populeru lietuvoj? Ar eitu ispesti kokios naudos?ar apsimoka investuoti pinigus ir tiketis kaskuo?noras labai didelis fanas esu ir skaites labai daug apie avininkyste kas ir kaip bet kartais suabejoju ar pasisektu ir nenueis metai suniui ant uodegos kaip sakoma. Taigi noreciau isgirsti ka manote kritika prijemu ir
×
×
  • Create New...