Jump to content

jaun uk Remigijus

Nariai
  • Pranešimai

    543
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius jaun uk Remigijus

  1. nu nesvarbu kiek jis ten pavarges.

    Svarbu visus guolius atidziai persiziurek ir viskas. daugiau ten kazin ar kas pavargo.

    Sake volai yra keli pakeisti. tai jei reiks teks paciam dar kelis pasikeisti ir viskas. :icon-wink:

    o su kuo suksi? sitam presui reikia pakankamai nasaus tepalo siurblio.. kitaip vyniotuvas puliuos. nu ir tegu apmoko dirbti.. nes tie du pulteliai turi savo paslapciu.

  2. Galima, bet naudojimo tvarka reik nustatyt su kuria bendraravininkai sutiktu. Kitas dalykas sklypo padalijimas, bet truks ilgai ir,is,zemetvarkos salygu projekto ruosimui reikes.

    Siaip gerai su bendrasavininku. Jau letena ant viso ploto uzdeta :icon-smile:

    Be nustatymo notaras netvirtins. Nes yra rizika jog savininkai gali nesutart del padalijimo, juo labiau jei sklypas nera vienalytis.

    Be to taip tu apibrezi ir nusistatai savo teises.

    o kur reikia naudojimo tvarka nusistatyti? pas notara? :)

  3. jei sklypas su bendrasavininkais, o dalis pasduoda, dalis pasilieka, tada darai geodezinius matavimus, su visais derini sklypo padalijima, pas notara nusistatai naudojimosi tvarka, uz viska moki pats (kaimo bobute nesiruosia uz geodezinius moket) ir sedi pora menesiu tyliai kad kas nesuzinotu apie perkama zeme ir meldies kad savininkai neprasitartu.

    norejau paklausti ar negalima pirkti slypo dalies neatskyrus nuo bendrasavininku?

  4. Perki Krone ir nesuki galvos ka cia rinktis is visokiu padielku...

    Kodel taip dievinat ta Krone, turiu JF-STOLL ir dirba be priekaistu jau kelintas sezonas. Manau, kad yra keletas garsiu firmu, is kuriu butu galima rinktis....

    as manau kad pagrindinis krone pliusas labai placiai ispletotas atsarginiu daliu tinklas. O siaip tai praktiskai laiko visu firmu gerai, tiek krone, kuhn, jf stoll, fella...

  5. donas y kalna pilnu bunkeriu nevaziuoja kuris siurblys kaltas apatinis ar virsutinis? kol saltas tepalas dar bando lipti bet kai jau labiau inkaista tai visai nevaziuoja y kalna

    o as sakyciau kad nieko nuostabaus kad pilnu bunkeriu neveza.. aisku, cia treciu begiu meginat taip vaziuoti.. As taip beprievartaudamas lipti i kalna vaziuokles dirza suvariau, tai teko po to ir sparnuotes keisti ir tepalo ausinimo radiatoriu.. Zodziu jei lauke kombainas normaliai klauso tai neverta prie tos vaziuokles lysti.

  6. aaa.. supratau. as galvojau kad tu nori i magistra. Bet kokiu atveju jei jau viena bakalaura baigei, jei neklistu daugiau nemokamu negali mokintis. aisku, galiu klisti del to. Bet is kitos puses jei turi darba ir nezadi jo atsisakyti.. ar verta investuoti tiek i moksla kurio neisnaudosi visu 100 procentu? tai nusipirk kelias knygas ir megink mokytis kazkiek, o tada pritaikai viska praktikoje.

  7. Jokiu manau problemu uzpernai visiem vos ne visiem bakalaurus siule magistratura eit i agronomija dar su kaskikiom ale mokehimo nuolaidom

    kazka painioji. arba as kazko nesuprantu. ar ASU ruosia isvis informatikus? Jei baigei agronomijos bakalaura, tai zinoma kad gali siulyti toliau testi agronomijos magistra, bet baigus informatika ir stoti toliau i agronomija.. :eusa-think: na nezinau..

  8. Hmmm... kaip nervuoja tas faktas, kad pas mane traktorius per silpnas..... Dojus siulo Kuhn GMD 700 GII 2,8 m už 20700 Lt plius PVM, o Kuhn GMD 600 GII 2,4 m už 22700 Lt plius PVM. Jei tik traktoriu nuoma nebutu tokia brangi, tai imciau platesne....

    O planuose yra kitas traktorius. Bet po poros metu tik... Nu naciort nervas ima!!! :)

    imk platesne.. matai kad praktiskai nera pasirinkimo!! :icon-wink: uzsimesi ant vienos puses galinio rato papildomai svoriu kad neverstu o vilksi leciau ir tikrai tuos keleta metu pratemsi. :)

  9. Na baigiau informacinę inžineriją :) dar va sakau darbas mano toks, kad galiu suderint su mokslais, tai norėčiau ir į ASU. Tik va sakau pasiklausinėsiu. Ten jei neakivaizdžiai ir juk su dideliais norais tą patį išmoksti ką dieniniai? Man labiau reikalingos žinios, pats poperėlis antroje vietoje :) Pačiam tenka ūkininkauti, būtų gerai padidinti žinias :)

    turi dometis ar leis keisti kardinaliai mokslo krypti, nes daug islyginamuju gali reiketi.

  10. Na smagu girdėti :) baigiau vgtu, tai nelabai patiko toks abejingumas :lol: O kaip su kainom ? Ka kalba studentai ? Geriau neakivaizdžiai? Ar nuolatiniai ? :) Na noro tikrai yra daug, manau stengsiuosi dėl pažymių, ačiū už patarimą :)

    su kokia specialybe is vgtu zadi istoti i agronomija? :)

×
×
  • Create New...