Jump to content

krovimo rele

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    raseika

Paskutiniai lankytojai

639 profilio peržiūros

krovimo rele pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. tikrai, nes per ta dakciuka apatini pareina buvau net ji atsidares.
  2. jo, kai sustoji bega net begt, nu dar priklausomai ka dirbi, jei su sankaba daugiau ka masimali dar smarkiau, ar zoliapjove kokia prisikabini, bala buna po traktorium kai sustoji.
  3. O nereikia istraukto to veleno?
  4. bet ar uztenka atskirt tik nuo variklio? kad tuos salnikus pakeist.
  5. Sveiki, norejau pasiteirauti, gal kas esate susidure su tarpiniu, leidzia tepala is dezes po biski, galvojau kad per ivore kuri yra virsui (cia kalba puse nuo variklio) sutvarkiau, bet pasirodo leidzia vistiek, danktelis sveikas apacioj, liko vidurys kur dantraciai eina, bet dar ten neesu kises nagu ir nzn nuo ko net pradet, ar ten uzteks tik tarpini atskirt nuo variklio, ar teks ji isimt visai, gal kas susidure ir patartumet ka daryt, nes tas tepalo begimas, man labai ikyrus
  6. o tai jos pas mane nera jau senokai gal kokie 3 metai. ir nesudega, o ji butinai reikalinga? ir ar krovimui itakos ji nedaro?
  7. Sveiki, gal kas esate susidure , nezinau pas visu ar ne pas visu mtz stovi prie hidraulio bako rele, kuri tikriausiai krauna akumuliatoriu ar paskirsto krovima. Gal kas tiksliai zino ka ji daro ir kaip ja pajunkt? nes pas mane ji isimta nes buvo sudegus, ir db nezinau kaip pajunkt as ja, kazka girdejau kad ji gali atjunkt krovima kai akumuliatorius pilnai pakrautas? foto si rele.
×
×
  • Create New...