Jump to content

Preluda

Nariai
  • Pranešimai

    48
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Reputation Activity

  1. Patinka
    Preluda got a reaction from ludditas in Darzoviu sandelis pradedanciajam, kas turit kokiu patarimu?   
    pigiausias variantas tai taip pasistatai is medienos patalpa -nu be langu tik su durimus,is vidaus sonuose sudedi siaudais,o per vidury padarai tokia skaip dezes vienose bulves,kitose morkos.Realiai issilaiko viskas kuo puikiausiai .
  2. Patinka
    Preluda got a reaction from jæuras in melioracijos grioviu tvarkymas   
    per mano zeme eina beveik kilometro ilgio griovys...tiksliau buvo griovys dabar visa upe pasidarius ,kasmet pleciai ir jau mano hektara ploto sugadino...ir siemet vel bus daugiau..ejau per visur-griovys priklauso miesto melioracijai ,sakau arba tavrkykit arba duokit lesu tvarkyt ...kur kreiptis ?nes tuoj visus mano 3 hektarus durpiu pasiglemz...plius traktorius neivaziuoja niekaip nes durpes ir slapia...norejom patys tvarkyt bet kai reikia specialios technikos tai kaina nenormali...o griovys tai ne man priklauso...gal kas galit patart kur kreiptis ir ka daryt ?
  3. Patinka
    Preluda got a reaction from greitail in Išmokos 2014-2020   
    Nelabai turiu laiko perskaityti visa tema is eiles,bet gal yra kazkur surasyta viskas tarkim kiek mokama uz hektara braskiu ,hektara kopustu ir t.t. siltnamiuose auginamos darzoves ir pan.buciau dekinga uz visa informacija...
  4. Patinka
    Preluda reacted to Ezeru krastas in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    O kam tiek žemės vištom?
×
×
  • Create New...