Jump to content

Minardi

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Minardi got a reaction from Standart in šinšilai   
    Kai gamina toki š - gali ka nori daryti , niekas nepades. Kokius grudus superka- tokius ir naudoja gamyboje. Visu nuo Joniskio pasaro pabega kai susiduria su problemomis.
  2. Patinka
    Minardi got a reaction from k&m in šinšilai   
    Visa iranga manau  ne prie ko cia- pats vanduo gali buti priezastis. Pasarai labai gali buti - Lietuvoje didieji augintojai nesera joniskio pasarais - per daug visko buvo . Patarimas butu duoti daug sieno dabar ir keisti pasarus (jei nenori greitai pakeisti- pradzioje nusipirk kita Joniskio pasaru partija ir tada palaipsniui  pereik prie kitu pasaru). Butinai Joniskio pasarai kad butu kitos gamybos datos= nes jei viena partija buvo bloga- tiketis kad kita bus gera pavykusi. 
  3. Patinka
    Minardi got a reaction from k&m in šinšilai   
    svarbu kas siene nebutu dobiliuku. Atkreipk demesi i tai butinai . o su pasarais tu viska pastebesi tik po gero pusmecio. Jei tikrai problema buvo pasaruose- tai dar keletas sinsilu nudves dar. Kadangi yra uznuodytas organizmas. ir atsivesdama vaiku kazkiek ju gims negyvu. 
  4. Patinka
    Minardi got a reaction from sinsila in šinšilai   
    tai va po Tagavos pasaku tokiu atsirado - ir kaip su tokiais bendrauti. Nors geriau nebendrauti is viso. Tegul kitur ieskosi kad jau senieji augintojai nesako  
  5. Patinka
    Minardi got a reaction from xxxdark40 in šinšilai   
    o tai kam daug jo pripili , reikia maziau pilti- ir bus gerai
  6. Patinka
    Minardi got a reaction from Karolis12 in šinšilai   
    Aisku kad buna zemiau savikainos. Kartais  ir primoketi dar turesi is savo kisenes , o kartais gausi ir iki 100 euru. Mano rekordas yra 104 eurai- bet cia buvo tik 1 karta uz  1 kailiuka.
    Kainos priklauso nuo pasauliniu kainu plius nuo tavo kailiuko kokybes- kokius sugebesi paruosti
×
×
  • Create New...