Jump to content

Taurius Putna

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Taurius Putna paskelbtas turinys

  1. Taurius Putna

    šienapjoves

    Nuotraukos yra darytos prieš tvarkymą. Kiekvienas turime laisvą valią rinktis ir kažko nesirinkti (pavyzdžiui Laumetrio), sėkmės!
  2. Taurius Putna

    šienapjoves

    Reduktorius „pasibaigė“, nes klientas neprižiūrėjo šienapjovės ir nesilaikė instrukcijos. Klientas savo kaltę pripažino ir priekaištų dėl gedimo neturėjo. Problema buvo neišvalytos prikepusios žemės ir buvo bandyta prasukti šienapjovę po ankstesnio naudojimo. Žinoma, kiekvienas norėtų, kad gedimai būtų sutvarkomi „vakar“, tačiau taip gyvenime niekas nevyksta J Reduktoriaus vietoje neturėjome, prie gedimo „prieiti“ irgi iškart negalėjome, tvarkymas bendrai užtruko +-dvi savaites. Šis klientas turi įsigijęs ne vieną Samasz gaminį ir, kiek mums žinoma, yra patenkintas. Kartais būna keista, kaip galima „nusvaigti į šoną“ nežinant visos situacijos, žinant tik nuotrupas ar komentuojant savo asmeninę nuomonę. Čia yra retorinis teiginys ir netaikomas asmeniškai. Ar Laumetris nedaro klaidų? Daro. Ar Samasz nedaro klaidų? Daro. Ar jūs nedarot klaidų darot? Manu, kad tobulų nebūna. Nors mes ir beveik nebeatstovaujame Samasz‘o, tačiau norėčiau pabrėžti, kad jų kokybė yra labai aukšta, gamina ne vienam vakariečiui jųjų vardu, pardavinėja į Amerikę, Japoniją, drįsčiau šią įmonę priskirti prie tų stipriųjų lenkų kaip Joskin (seniai ne belgas). Šiai dienai Laumetris šienapjovių nedaro. Daro tik kanapių pjaunamąsias (nuoroda: http://www.laumetris.lt/pk_pluostiniu_kanapiu_pjaunamoji).
  3. Sveiki, Laumetris su įmone Valtralita organizuoja laukų dieną šį trečiadienį (05 25) 12:00 Baltrušių km., Šakių rajone. Bus demonstruojama: Pakabinamas noragėlinis skutiklis SL-3 ir prikabinamas SL-4T; Pakabinamas kultivatorius KLL-6; Sunkusis kultivatorius KLS-6; Dirvos purentuvas DPL-3; Tankinimo volai TVLL-6; Dirvos lygintuvas LLK-8; Dubex prikabinamas purkštuvas; Cisterninę puspriekabę PTL-20V; Universaliąją puspriekabę PTL-20 Kad nepritrūktų vaišių ir dovanėlių kviečiame registruotis numeriais: +37064818602 - Gintaras; +37069985680 - Artūras; Daugiau informacijos ir tikslus adresas čia: http://www.laumetris.lt/lauku-diena
×
×
  • Create New...