Jump to content

Nejaunasis

Nariai
  • Pranešimai

    122
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Nejaunasis

  1. Prieš 5 valandų, M&M pranešimas:

    pritobulino bl.....:unsure:

    kadangi tema apie smulkinimą pasisuko, kas esat bandę kietlydinio smulkinimo peilius originalius claaso? norisi, kad ištemptų su normalia smulkinimo kokybe visą sezoną t.y. apie 300ha. Paskutinius bandžiau iš baltic agro parts dantytus (made in germany sakė) tai neblogai atlaikė, bet norėtus dar geriau :shifty:

    Geras klausimas, manau nevienam įdomus. Dar kai dirbo vilimas detalėse labai siūlė tuos org. su kietlydiniu ir rodė pavyzdinį po 400 ha, bet kaina labai baisi pasirodė, kai vienas virs 100 lt buvo, o jų reikėjo virš 100 vnt

     

  2. prieš 21 minutes , petrauskasr pranešimas:

    viskas kiek imanoma jau reguliuota, niekas nepadeda. ir kilnojom aukstyn, ir tas menteles kraipem. Kesko jau lauzo galvas ka daryt, patys nezino. Laukia gamyklos atsakymo

    man ir is pradziu buvo sudėtinga pagaut, bet dabar lyg padares plotį 85 ar 90, o aukštis nuo 1 iki 3 pagal kultūrą. viskas juk iš kabinos reguliuojasi. man irgi į kraštus labai mesdavo. 

    jei jau keskai neranda tai reiškia brokuotos mentės arba traukės sudėtos.

  3. Prieš 1 valandą, Fermeris313 pranešimas:

    Jei kalbant grynai apie 7810 tai jis patikimiausias is jd traktoriu, aisku buna smulkmenu, ner ka noret kai traktorius ne pirmos jaunystes. Zinau zmogu, kuris turi 7810 ar 7710 nepamenu, pradirbes 15k mth dar greiciu deze neremontuota, o ji buvo pirke jau deveta.

    kazkada skaiciau dojaus lankstinuka apie jd traktoriu istorija, prie jd 7810 parasyta sekmingiausias john deere istorijoje traktorius :icon-biggrin:

    butu lycnu pinigu tikrai pirkčiau dar viena 7810 su tls ir autoquad arba autopower. variklis persirenka pigiai, dėžė taip pat ne iš brangiausių. geresnio traktoriaus šitam arklių diapozone nėra patikimumo atžvilgiu. viskas iš patirties per 10 000 val. gal tik galinė pakaba silpnoka, jei sunkūs pakabinami padargai

  4. On 2018-09-13 at 22:29, Bulvinykas pranešimas:

    Kur perkat siurblius ekskavatoriams? Ir kokia tvarka. Mūsų reikalauja atiduot seną, nors tipo jo korpusas pažeistas. Ir nesvarbu ar pirkčiau remontinį, kas būtų gan logiška, ar pirkčiau dėvėtą. Šitoj vietoj man minčių kyla visokių, tuo labiau, kad iš pradžių kalba ėjo tik apie nekorektiškai dirbantį valdymo vožtuvą.

    manitou siurblio voztuvas kainuoja beveik tiek pat kiek siurblys su visu voztuvu, klausimas tik koks kainu skirtumas

  5. prieš 38 minutes , MV ūkis pranešimas:

    sveiki, sunkvežimio stabdziu pedalas kietas ir labai jau sunkiai stabdo, nusispaudzia irgi nedaug, kadangi su pneumatiniais nesusidures tai nezinau nuo ko pradet ieskot galu, sunkvezimis MAN 18.272 1995metu, kaladeliu kaip ir yra, svirtys vaiksto, oro neleidzia, slegio abiejuose konturuose visada buna pakankamai.

    kaladėles susileidęs?

  6. Prieš 9 valandų, Dariulis pranešimas:

    Gal kam taip buve vyrai. Nuozulnioji kamera visiskai nerija mases? Verciasi viskas aplink sraige. Pernai taip viskas prasidejo po 2 savaiciu lietaus( nors nieko nebuvo daryta kombainui) galvojau jau siaudai supuve uztat, bet sendien pabandzius vel tas pats.

    atsileisk transporteri nuozulnios gal uztemptas labai, arba atvirksciai. ir rudis nuo kederio nusivalyk, cia greiciau bus "gedimas"

  7. Prieš 1 valandą, andriuss09 pranešimas:

    Sveiki. Gal kas turit kontaktus zmogaus kuris gali nunulinti hektarus is trasu barstykles amazone za-ts.

    jei nunulinti total parodymus tai turi keisti kompa, kuris stovi ant barstyklės. ekrano neužteks pakeisti. P.S. kitaip nenusitrina, tik naujo kompo keitimu

  8. On 2018-05-02 at 16:45, joniskietis pranešimas:

    Nesibaigianti istorija - atjungiau visai, nes užsiknisau tikrint. Dar kol sėjamoji buvo nauja - viskas buvo ok, po to niekas nepadėjo- nauji davikliai irgi negelbėjo.

    ne pas tave vieną tokios bėdos, kolega buvo atvaziavęs sakė pas jį irgi tas pats knisa smegenis šį sezoną davikliai ir jam, pakeičia nauju o vistiek rodo kad užsikišę

  9. Prieš 8 valandų, manttys pranešimas:

    Gali pasidaryti nuo prikurkės per rėlę maitinimą ir tiek, bet klausimas dėl duomenų saugojimo, kai išjunginėji ranka, maitinimą jis turi ir kažką gali veikt išjunginėjant, o jeigu taip staigiai viską nutraukti, kažin ar nepakenks niekam

    pas mane 2630 nuo org 12v razetės pajungtas, kai užgesini dingsta maitinimas, o ekranas dar paveikia pora sek. ir rašo, kad duomenų saugojimas vyksta, matyt yra vidinė baterija, kuri leidžia išsaugot atjungus maitinimą, gal ir cfx yra?

  10. Prieš 5 valandų, ceck pranešimas:

    kaip tik naujausiuose eina su mb

    na visų pirma tai ten tik merso ženklas, variklis ne pačio mercedes gaminys, tiesiog mersas nupirko gamyklą. agritechnikoj buvo stendas su ju varikliais.
    O dėl tepalo keitimo tai taip, reikia tepalą keisti po sezono, bet ne dėl purkštukų, o dėl siurblio kuriame yra kazkokia membrana, kuri nuo senam tepale esancios sieros per žiemą vis daugiau ir daugiau pažeidžiama. - ir čia ne konekesko burtai, o cat servisas taip sako. 
    bet kokiu atveju per 5 metus pasibaige 2 purkstukai, siurbliui nieko nebuvo. isvaziavo su beveik 4000 moto h pas kazka kita toliau laimingai pjaut.

×
×
  • Create New...