Jump to content

eee

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius eee

  1. Prieš 8 valandas, varmas pranešimas:

    Supratau, labai gerai tuomet. Turiu gerą siurblį mtz 80, tai reiks įdėti, nes jau tas orginalus jo siurblys turbūt ir reikalauja remonto, nes į kalnus didesnius 9 pavara dūmais pilasi kaip garvežys, traukos neperdaugiausia ( lyginant su kitu traktoriumi mtz 82, tai tas pidesokas net stipriai "bukesnis" traukos atžvilgiu).  Ir šiaip visas variklis perrinktas, alkūninis sutvarkytas, nesinorėtų jau draskyti dėl tokio dalyko, bet jeigu viskas laikys, tuomet puiku! Dėkui už atsakymą. :)

    Jei paskirstymo velenėlis 50, tai ir būna daugiau dūmų.

  2. On 2020-01-21 at 21:17, Intra pranešimas:

    Sveiki. Turiu seną kompresorių 3 galvų nuo šaldytuvo, kurio dydis buvo kaip 6kvadratu kambarys. Tas kompresorius varinejo freoną šaldytuvui, kaip suprantu su freone esančiu tepalu jis tepėsi. Dabar noriu pagaminti iš jo oro kompresorių, tik patarkit kaip padaryti repimą kompreoriui? Ar aš kažką be taip galvoju?

    Šitam kompresoriui yra tepalo siurblys. Bet kaip oro kompresoriaus, jo resursas bus trumpas. 

  3. 9 valandas ago , belkis said:

    gal kas galetu patarti,virsutiniam sietui isimti gale tik sukasi varztai,ar dar priekyje yra prisuktas sietas.cia apie virsutini

    Priekį varžtų nėra. Dažniausiai sunku  išimti dėl rūdžių.

  4. Užsisakiau tos garso izoliacijos 20mm storio, su folija paviršiuje. Lapkričio pabaigoje ardysiu ir klijuosiu, tai po to papasakosiu kas gavosi ir ar verta :)

    Esu išklijavęs dugną  iš išorės 10 mm. su folija. Iš vidaus klijavau antivibracinę, ant jos kiliminė danga ir guminis kilimėlis.Tarpe tarp hidro bako ir panelės dėjau poroloną.Skydelio šonai : antivibracinė ir garso 10 mm.Triukšmas sumažėjo gan žymiai.

  5. Aš kai rašiau projektą ir norėjau rekonstruoti sandėlį,buvau įtraukęs skardos sienoms pirkimą.Bet NMA sis mano projektas nelabai patiko. Nes rekonstruojant gamybinį pastatą turi padidėti,jo gamybinis našumas- mano atveju turėjo padidėti sandėlio plotas.Dabar jau nepamenu kiek procentų.Rašant projektą turi turėti pažymą iš nekiln. turto registro, kurioje matyti koks dabar yra pastato plotas.Ir tada labai nesunku patikrinti kiek jis padidėjo po rekonstrukcijos.Aš pastato dydžio keisti nenorėjau, tai teko atsisakyti šios projekto dalies.

  6. Pirkau ir aš tokį tepaluotu kaminu, ardžiau variklį nes pramušė tarpinę.Gilzėse kanto nebuvo, žiedai ir geri.Atremontavo galvą:naujos kreipiančios, nauji vožtuvai ir pakeičiau žiedus.Po remonto vistiek varė tepalą per išmetimą, galvojau prisidirbs, bet kuo toliau tuo labiau.Variklis gerai vedasi,per alsuoklį nepučia,bet tuoj reiks valytuvus jungti, kad nuvalytų tepalą nuo stiklo.

  7. na as ir jau sendien pridaviau tai sake kad istikro reiktu komerciniu nes visvien atsius nma uzklausa kad nusiustumem tuos popierius na kiek cia tos teisybes tai nezinau.cia kiekvienam mieste skirtingai.kazin kad duos zinot ar patvirtinta ar ne

    Aš paraiška pridaviau prieš porą savaičių, o šiandien jau ir pirmas patikrinimas.

    o tai ka tikrino?gyvulius?gal ne taip supratau :icon-redface:

    man tai is mokesciu skambinau kelis litus skolingas buvau tai liepe pervest nes nepraleis :icon-evil:

    Šeip tai nustebino toks greitas tikrinimas, nes paraiška dar nepatvirtinta.Tai pasižiūrėjo kaip vedama buhalterinė apskaita ir viskas.Ir standartiškai ,kad įsigijami daiktai turėtų sertifikatus, apmokejimas tik pavedimu.

  8. na as ir jau sendien pridaviau tai sake kad istikro reiktu komerciniu nes visvien atsius nma uzklausa kad nusiustumem tuos popierius na kiek cia tos teisybes tai nezinau.cia kiekvienam mieste skirtingai.kazin kad duos zinot ar patvirtinta ar ne

    Aš paraiška pridaviau prieš porą savaičių, o šiandien jau ir pirmas patikrinimas.

  9. Aš mtz iš Lenkijos parvežtą pirkau. Tai buvo pirkimo- pardavimo sutartis,panaši kaip ir pas mus.Tech.pasas nukirptu kampu ir viskas.Pasidarai dokumentų vertimą iš lenkų kalbos ir prisiregistruoji.

    Aga, tik va tas traktoras is vokietijos, tai tipo reikia dar dokumentu (pirkimo sutarties) tarp lenko ir vokiecio. Tai reikia 3 popierius parsivezti. Sutarti susiradau internete, issiversiu kur ka irasineti ir turetu buti viskas okei :icon-rolleyes:

    Tai jai jis lenkijoje neregistruotas,bus vokiški dokumentai ir viskas.Registruosi kaip parvežtą iš vokietijos.

  10. sveiki,

    taip jau nutiko, kad atradom skelbime toki pat traktoriu, koki naudojam, bet su trigubai maziau valandu, tai ryt vaziuoju apziureti. Nuo namu apie 650km. Gal kas zinot kokios ten proceduros norit traktoriu isgiyti ir parsivaryti i lietuva? reikia pirkimo-pardavimo sutarti susirasyti ar ka? ar geriau koki advokateli susirasti (salia 60 000 gyventoju miestas) ir jis viska suformins? Kazin, ar imanoma toki atstuma sukalti sava eiga? :) traktorius deutz dx90, 1980 metu :D bet neuzmusamas darbinis arklys. musiskiam 12000 valandu ir sukas vienodai, bet amzinai neis. Dekui jei kas ka patarsit

    Aš mtz iš Lenkijos parvežtą pirkau. Tai buvo pirkimo- pardavimo sutartis,panaši kaip ir pas mus.Tech.pasas nukirptu kampu ir viskas.Pasidarai dokumentų vertimą iš lenkų kalbos ir prisiregistruoji.

×
×
  • Create New...