Jump to content

minde1234

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kelme

Paskutiniai lankytojai

562 profilio peržiūros

minde1234 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. 6 puslapis http://mzuri.eu/wp-content/uploads/Mzuri-Striptill-Guide.pdf
  2. Jei angliškai supranti iš MZURI sėjimo rekomendacijų "Excessive fertiliser rate could result in scorching the seedling roots. The metering unit has been designed not to exceed the application rate of 120kg/ha in weight. Placement of fertiliser is intended to give the seedling a quick, healthy start and not the whole nutrient feed."
  3. Ar tikrai su MZURI sėjamaja galima tik iki 120 kg/ha gryno svorio trąšų įterpti?
  4. O tai Focus gal yra galimybė prieš noragus atpjovimo diskus sukomplektuoti, jei būtų pagulusių javų?
  5. Tai Avatar trąšas įterpia kartu su sėkla viename gilyje?
  6. Apie tokį kalbi? Video gražiai dirba.
  7. Kokia technologija naudoja kai sėja tiesiai į tarpines kultūras su Avatar jos būna nupurkštos herbicidų ar kitaip jas sunaikina?
  8. Problema buvo cilindre nors buvo keistas spalio mėn. nei pusę metų nelaikė ukrainietiškas C110 nuvaziavau į Dominga nusipirkau ir pakeičiau manžetus, nors jie ten įdomus dvigubi, kaina ir nemažą pusę naujo C110 (47 eur.), sakė tikrai geros kokybės dabar žiūrėsiu ar pasiteisinsins kiek laikys.
  9. Sveiki turiu bėdą su galine pakaba. Traktorius MTZ 820 su jėgos pozicinių skirstytuvu. Kelti padargus kelia tik atleidus pozicinio rankenelė pradeda leistis žėmyn, išvis nelaiko. Mačiau poziciniam yra REM komplektas ar verta keistis manžetus ar visą pozicinį keisti?
  10. Keičiau ir inverterį ir krovimo rėlia niekas nesikeičia.
  11. Sveiki, turiu problemą su MTZ 820 (starteris 24 V) užkūrus variklį kokias penkias minutes krovimo lempute užgęsta, bet vėliau pradeda mirksėti ir galiausiai dega nuolatos. Varikliui dirbant pamatavau įtampą ant generatoriaus rodo 14,3 V kaip ir viskas gerai, bet kodėl dega krovimo lemputė?
×
×
  • Create New...