Jump to content

ArturM

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ArturM

  1. žiuriu visiškai numires forumas. Baigėsi TAGAVOS pasakos- nebeliko ir naujoku besidominčiu aukso kasyklomis :) . Gaus galvoti naujų pasakų Tagava - juk tiek buvo sugunde naujokų apie tai kad nieko nereikia dirbti - ir vaikus patinai net veda :) , tiesiog kišk pinigus į maišus ir atostogauk užsienyje. Ir naujokai tyli dabar kurie prieš metus pyko kad senieji augintojai ju nemoko ir neišduoda paslapčių - visus metus turbut nuo savo šinšilų neatsitraukia, ner kada savo patirtimi pasidalinti apie tuos žadėtus milijonu

    domejausi ir kas niekas nieko nepasake nepatare neparase :)

  2. Sveiki. Turiu tokį klausimėlį. Planuose yra dalyvauti JŪ programoje. Turiu 7 ha žemės. Planuoju įkurti ūkį maždaug 15-20 ha plote. Ar teikdamas verslo planą privalėsiu turėti tuos 15-20 ha kaip teisėtas valdytojas, ar užteks tik nurodyti, jok planuoju nusipirkti ar išsinuomoti tuos ha per atitinkamą laikotarpį ?

    na tai kai ispildysi verslo plana turesi tureti tiek kiek pazadejai plestis...

  3. Tyla kazkokia.. ar kas ruosiasi liepos menesio pridavimui? Pats kursiu sinsilu uki be paramos ar su parama,,.. bet aisku malonu butu gauti pinigelio. kas nors bande su tokiu projektu?

    pvz zeme ukiui nerekalinga tai kaip su tais 5ha ir 10 balu? :icon-neutral: 

     

    3. kuriamas prioritetinės specializacijos ūkis:
    a) jaunasis ūkininkas, kuriantis specializuotą gyvulininkystės ūkį įsipareigoja, kad įgyvendinus verslo planą, SGV (santykinis gyvulių vienetų) skaičius ūkyje sudarys ir visu kontrolės laikotarpiu bus ne mažesnis kaip:
    - 6-11,99 SGV suteikiama 4 balai;
    - 12-17,99 SGV - suteikiama 8 balai;
    - 18-22,99 SGV - suteikiama 12 balų;
    - 23-28,99 SGV - suteikiama 16 balų;
    - nuo 29 SGV ir daugiau - suteikiama 20 balų.    IR KAIP CIA SKAICIUOTI????? :icon-twisted:

×
×
  • Create New...